ROSENBORG TOK 3 POENG PÅ SOFIEMYR

Her er trener Aleksander Olsens ord etter kampen mot Rosenborg; – » Vi hadde en veldig god prestasjon mot Stabæk sist helg og var fulle av energi inn mot denne kampen. Vi visste godt at å slå RBK er en enda større oppgave enn å slå et godt Stabæk lag. 1.omgangen er til godkjent, men ikke mer. Vi er slurvete med ballen når vi vinner den gunstig både på presisjon og valg. Dette gjør at vi skaper mindre enn det vi burde. Vi har noen gode perioder i 1.omgang der vi spiller på en måte vi ønsker med masse energi fremover i presspillet og tar vare på omstillingssituasjonene. Allikevel er vi litt for ofte litt langt unna 3 og 4 angriperne til RBK for å få enda større trykk på dem og gi bort færre overganger. Vi sover i timen i foranledningen til straffen før pause. I 2.omgang evner vi ikke å skape nok sjanser og kampen ebber ut med 2-0 til RBK»

Nå vil vi fokusere på våre egne utviklingsoppgaver fremover og jobbe for å ta nye klyv de neste ukene både i sluttspillet og NM.