To kamper og VM-uttak!

Sist oppdatert: 02. mai 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Karina Sævik i scoringsform! Foto: Marius K. Eriksen

En hektisk uke nærmer seg slutten, men med 9 poeng de siste tre kampene er det en energisk gjeng som nå er klar for hjemmekamp mot Avaldsnes!

1.mai kamp

Å spille mot Røa på bortebane er alltid en utfordring, så det var en skjerpet gjeng som entret kunstgresset i gårsdagens kamp. Jentene startet virkelig med et brak, og før det var gått 10 minutter hadde vi allerede hatt to store muligheter til å gå opp i ledelsen, men avslutningene var for dårlige. Første omgang blir en stillingskrig og lagene går til pause på 0-0. Andre omgang hadde så vidt kommet i gang før Karina scorer bak Røakeeper Kirvil Odden. Scoringen gir energi og vi fortsetter å kjempe i senk Røa. I det 71. minutt finner Karina nok en gang nettmaskene og vi går opp i en fortjent 2-0 ledelse. At Røa setter inn et straffespark på overtid spiller ingen rolle, vi tar med oss alle 3 poengene hjem!

Se høydepunkter fra kampen her:

Neste hjemmekamp

På lørdag skal vi tilbake til Sofiemyr Stadion og det er Avaldsnes som denne gang kommer på besøk. Gamleklubben til Karina har hatt en litt tøff start på sesongen og står med kun 4 poeng etter 6 spilte kamper. Men Avaldsnes har et sterkt lag, og det blir viktig å opprettholde samme innsats som vi har hatt i de foregående kampene om vi skal kunne ta hjem 3 nye poeng.

Til VM

I dag ble det klart at Karina og Isabell er en del av landslagstroppen som skal spille VM i juni. Dette blir Isabell sitt 4. Verdensmesterskap, mens Karina skal delta i sitt første mesterskap på A-lagsnivå. Vi gratulerer begge så mye med plassen, og så gleder vi oss til å følge med når det hele sparkes i gang 8.juni!

Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN