TRESOR EGHOLM BLIR MIDLERTIDIG HOVEDTRENER

 

Kolbotn Fotball Kvinner gjør endringer i trenerteamet ut sesongen.

Kolbotn Fotball Kvinner har en samarbeidsavtale med Wang Toppidrett Oslo. Avtalen åpner for at Wang kan benytte seg av Kolbotn-trenere og Kolbotn kan benytte seg av trenere fra Wang systemet etter avtale. Kolbotn har henvendt seg til Wang med ønske om å låne sportssjef Tresor Egholm ut sesongen.

-For oss er det helt naturlig å henvende oss til det profesjonelle miljøet i Wang slik situasjonen er nå, sier daglig leder Henning Stubberud. Vi er veldig takknemlig for at Wang har gitt sportsjefen permisjon for å bistå klubbens A-lag ut sesongen. Kolbotn kjenner Tresor Eghom godt og vi er svært fornøyd med løsningen, avslutter Stubberud.

-Vi er trygge på at spillerstallen er god nok for Toppserien og vil gjøre det vi kan for å beholde plassen der, sier Tresor Egholm.

For spørsmål, ta kontakt med daglig leder i Kolbotn Fotball Kvinner, Henning Stubberud på hennig@kolbotnil.no eller tlf: 916 33 498 eller Toppidrettssjef i Wang Toppidrett Oslo, Kristian Gilbert på e-post: kg@wang.no eller tlf: 97650244

Annonse fra Toppserien: