Ungdom og Idrett: Rus, kropp, vennskap og andre viktige valg

Sist oppdatert: 16. jan 2020 Skrevet av: maria

 

 – for foreldre, trenere og jenter i alderen 12 – 17 år i Kolbotn Fotball Kvinner

 

Del 1: Ungdom og Idrett: Rus, kropp, vennskap og andre viktige valg 

Hele ungdomstiden består av valg. Hvem vil jeg være sammen med? Hva skal jeg bli? Er jeg god nok for laget? Hva tenker vennene mine om meg? Når kan jeg være fornøyd med kroppen min?

Bli med på et møte der du får råd og tips om hvordan du kan finne trygghet i deg selv. Og hvilke spørsmål du bør stille deg selv for å øke egen livskvalitet, og bli en god venn.

 

For: J12 – J17 i Kolbotn Fotball Kvinner

Dato: 12. nov kl 16:45-ca 21.00

Sted: Rosenholm Campus

 

Agenda

16:45 – Velkommen (pga ny lokasjon blir det ikke servert Pizza, så fint om alle kan spise middag hjemme først)

17.00   Foredrag: m/ Marco Elsafadi

18:30   Presentasjon Utviklingssjef Fredrik

19:00   Trening hos Atlet Fysio på Rosenholm Campus- ferdig ca kl 21:00

Ta med treningstøy for innendørstrening!

 

NB! Påmelding via Spond til lagleder innen 1. nov – arrangementet er fullt

 

Del 2: Om ungdomsfotballen – ansvar, mestring og utfordringer

Møte for foreldre og trener til jenter i ungdomsfotballen (J12-J17) ved Marco Elsafadi

Tid: 19:15-21.00

Sted: Rosenholm Campus

 

For noen går fotballen over fra å bare være lek og moro til å bli mer alvorlig. I denne tiden tvinges våre unge til å ta store valg. Vil jeg bruke så mye tid på fotballen at jeg må «ofre» andre ting? Er jeg god nok? Hvis jeg vil fortsette å leke og ikke ta ting så alvorlig – er det da greit å miste treningene med de som er bedre?

Voksne har i denne perioden stor innvirkning på hvordan denne tiden blir. Hva sier du som forelder og som trener når jentene møter motgang og nedturer? På møtet vil foreldre få forslag til spørsmål som kan stimulere til en god samtale med jentene.

 

NB! Påmelding til lagleder innen 1. nov

 

UngdomsCampen er en del av Mitt Valg-samarbeidet som klubben har med Stiftelsen Det er Mitt Valg. Samarbeidet er initiert og økonomisk støttet av Bolig og Eiendomsutvikling, Pareto Bank ASA og Revisorgruppen.

 

MARCO ELSAFADI, Relasjonshøvding 

Marco Elsafadi (f.1976) er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år. Han har er en «Mesternes mester» og ambassadør for programmet MITT VALG som brukes i Kolbotn fotball kvinner. Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?