Vålerenga best på Intility Arena

Foto: Magnus Gulliksen, Østlandets Blad

Kolbotn åpnet bra på Intility på lørdag, men klarte ikke å opprettholde trykket på formsterke Vålerenga, og vi ble nødt til å dra hjem til Sofiemyr med 0 poeng i bagasjen.

Sist oppdatert: 14. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Trener Knut Slatleim beskriver kampen slik:

– Vi starter kampen friskt og får satt VIF under et lite press før Vålerenga tar over ut første omgang. De spiller oss lave og scorer et mål etter dødball.

– Inn i 2. omgang gjør vi noen justeringer og er bedre til å ta vare på ballen når vi vinner den. Vi gjør noen justeringer i vårt eget presspill og har tilløp til mange gode overganger. Det vil seg dessverre ikke helt foran mål i dag. Viktig å nevne at VIF heller ikke er ufarlig, men vi forsvarer vår egen boks med stor stolthet.

En ny treningsuke settes i gang og fokuset rettes mot lørdagens hjemmekamp mot Arna Bjørnar. Knut er klar på hva som blir viktig denne uka:

– Det blir viktig å forberede oss på et nytt type kampbilde som sannsynligvis ikke blir likt verken Ørn eller VIF kampen.Vi skal i løpet av uken være godt forberedt på en kampplan som vi skal fullføre på lørdag. Hovedfokuset vil alltid ligge på hvordan vi skal opptre og hvordan vi kan få mest mulig ut av kampen vi står foran.

Kampfakta:
Vålerenga – Kolbotn 1-0
1-0 Maruschka Waldus, VIF

Kolbotns lag:
Aurora Mikalsen, Tonje Pedersen, Sigrid Heien Hansen, My Haugland, Marit Bratberg Lund (Sara Hørte 74.), Tone Bettina Pirisi, Kristin Holmen, Nora Eide Lie, Tanja Myrseth, Eline Hegg, Julie Hoff Klæboe (Ingrid Elvebakken 60.)

*Isabell Herlovsen var opprinnelig i lørdagens startellever, men fikk en kjenning i hamstring på oppvarmingen. I samråd med lagets fysioterapeut ble det avgjort at vi ikke ønsket å ta noen risiko.

Neste kamp: