Rekruttlaget på treningsleir i Valdres

Sist oppdatert: 24. feb 2022 Skrevet av: sigrid95

 

Det ble en tidlig avreise for rekrutt-jentene søndag 20 februar til Valdres, og etter 2 år uten, var det omsider deres tur til å dra på treningsleir. På reisen ble hovedtrener Nathan Flight og medtrener Therese Bae med, i lag med utviklingssjef Sigrid Heien Hansen og lagleder Maria Rugaas. Etter bussturen var det duket for trening i Valdres Storhall, som vi retter en stor takk til for fantastiske fasiliteter. Etter trening retter vi kursen til fjells mot storhytten i Aurdal Fjellpark. Etter ankomst var det tid for lunsj og bli-kjent øvelsen «Fortid – Fritid – Framtid». Siste måltid for dagen stod på menyen, og etter tacoen var på bordet og spist opp, jobbet vi med våres verdier; Råskap- Samhold- Ta ansvar. Dette ble fin seanse om hva disse verdiene betyr for oss, og hvordan vi i praksis kan gjennomføre de.

Dag to startet med tidlig frukost og første økt for dagen. I denne økten jobbet vi med vårt offensive spill, før vi tok lunsj i storhallen og spiste opp Maria sin pasta bolognese. Etter lunsjen var det duket for en teori-økt med Sigrid Heien Hansen hvor hun fortalte jentene om viktigheten av å tørre å gjøre feil for å lykkes, og hvordan hun har jobbet med mentalt med å akseptere feil i sin karriere. Videre stod dagens andre og siste økt på tidsplanen, og i denne økten jobbet vi med vårt defensive spill. To gode treninger ble belønnet med en fantastisk lasagne, og kvelden ble avsluttet på et herlig vis med Kahoot, UNO og Mafia!

Tredje og siste dag startet med frukost og utvask, før vi satte kursen mot treningsleiren siste økt. Denne økten ble en spill-økt, og vi såg god progresjon hos jentene gjennom leiren. Ekstra gøy var det å se hvordan samholdet til jentene tok hundre steg på tre dager, og at årskullene går svært godt overens.

Takk for turen, jenter!