Bilia Follo Volvo blir ny hovedpartner!

Fra venstre: André Nadheim, servicemarkedssjef, Bilia, David Olsen, bruktbilsjef, Bilia, Sigrid Heien Hansen, utviklingsansvarlig Kolbotn Fotball Kvinner, Henning Stubberud, daglig leder Kolbotn Fotball Kvinner, Fred Stenseth, regionssjef, Bilia

Sist oppdatert: 19. jun 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Det er med stor glede vi nå kan presentere Bilia Follo Volvo som ny hovedpartner.

Dette blir en veldig viktig avtale, som vil gi oss mer enn bare «cash and go». Bilia Follo Volvo ønsker et aktivt samarbeid, noe vi ser på som veldig positivt og noe vi gleder oss veldig til. Dette vil gi gode muligheter både for klubben, men ikke minst for jentene etter endt forballkarriere. Her er det mange spennende synergier. Det vil komme flere gode nyheter fra denne avtalen etter sommeren. Vi er veldig glade for at det kommersielle produktet vårt tar nye store steg.

– For det første synes vi det er hyggelig å støtte opp om noe som vi anser ligger i vårt lokalmiljø. Det andre er at vi har vært tydelige på at vi ønsker et samarbeid med kvinner og kvinnefotball. Dette passer veldig godt inn med det vi i Bilia ønsker, sier regionssjef Fred Stenseth.

– Vi ønsker å rekruttere flere kvinner inn i bransjen vår. Generelt, både innen administrasjon, salg og på servicesiden. Vi ønsker oss definitivt flere jenter i alle roller. Kan vi få noen gode koblinger der, så vil dette være et spennende samarbeid for oss.

Vi gleder oss til samarbeidet!

#vierfollo