XL-BYGG Ski bygger videre

Salgsleder Roger Fredriksen (t.v), markedsrådgiver Anita Ingierd og butikksjef Torkel Monsen (t.h).

Sist oppdatert: 04. mai 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

XL-BYGG Ski har vært med oss i en lengre periode, og nå forlenger de avtalen med Kolbotn IL samtidig som de øker bidraget! Vi er takknemlige for å ha sponsorer som ser at vårt arbeid for barn og unge, bredde og topp bærer frukter og gir oss en helhetlig bærekraft. I 2022 har klubben ekstra stor fokus på å ta vare på de som faller utenfor på en bedre måte, og vi jobber målrettet mot dette.

– Vi har valgt å sponse Kolbotn IL Fotball kvinner og da spesielt prosjektet «Alle skal med» da vi mener dette er et veldig bra og nødvendig tiltak for barn og unge som vokser opp i dag. Som Ski Bygg hadde vi alltid som grunntanke å sponse barn og unge innen både kultur og idrett, og dette er noe vi som XL-BYGG Ski ønsker å videreføre, sier markedsrådgiver hos Mestergruppen, Anita Ingierd.

– Med et prosjekt som dette, kan vi hjelpe til å bidra til at flere barn og unge fortsetter med aktiviteter lengre, er en del av et positivt og sunt miljø gjennom ungdomstiden, og at flere får hjelp og støtte til å fortsette på et tidspunkt der de kanskje ellers ville vurdert å slutte.

– Å være en del av et lag gir en fellesskapsfølelse og skaper et nettverk utenfor skolen, som kan være positivt på mange måter, og med den faglige ekspertisen som kobles på i dette prosjektet, kan dette bidra til større trivsel og bedre psykisk helse for barn og unge i Nordre Follo. Vi har stor tro på prosjektet Kolbotn IL Fotball kvinner har satt i gang, og vi håper vår støtte i prosjektet gjør en forskjell.

Hovedtrener Aleksander Olsen er både stolt og glad for at XL-BYGG Ski ønsker å videreutvikle samarbeidet, og han retter også en stor takk til Maria Rugaas som har utviklet #KjæreTrener.

– Et fantastisk og viktig arbeid nedlagt av Kolbotn ILs Maria Rugaas i spissen for flere år siden som heter #KjæreTrener, det setter søkelyset på hvordan vi som ledere er og hvordan vi skal ta vare på barna og se de enkelte. Dette arbeidet inspirerer og påvirker også Kolbotn Fotball Kvinner og vi er glad vi har samfunnsansvarlige sponsorer som også ønsker å bidra.

#KjæreTrener er Kolbotn ILs konsept for verdi- og inkluderingsarbeid. Vår visjon for inkluderingsarbeid er at alle barn skal kunne bli med på organisert trening i Kolbotn IL. Vi ønsker å jobbe for å inkludere barn i de ordinære treningstilbudet. Det er i de ordinære treningstilbudene barn kan skape vennskap og oppleve glede og utvikling med jevnaldrende barn.