Før kampen: Fyllingsdalen i 17. serierunde

Sist oppdatert: 08. sep 2023 Skrevet av: VV

 

Til helga tar vi turen til Bergen og Varden Amfi, for å møte Fyllingsdalen.

Det som av mange blir omtalt som årets overraskelseslag, med positivt fortegn er er vertskap for det som blir vår siste bortekamp i grunnspillet 2023. De lilla fra bydelen i Bergen har levert bra i sin første sesong etter opprykket i fjor, og står med 22 poeng på 16 kamper. Det har vært stort spenn i resultater, fra 3-0 seier mot ØHIL, til 4-2 tap mot Grand Bodø. Det har altså vært en foreløpig innholdsrik sesong, som de håper å krone med en plass blant topp 4 etter grunnspillet. Børge Krohn Haugsdal har også en ganske stabil spillertropp til rådighet, med lite utskiftninger både i tropp og startoppstilling. Malin Gjesdal har tatt turen til Frigg, og ellers er det verken spillere som har gått ut eller inn dørene på Varden Amfi i sommer.

Årets første oppgjøret mot Fyllingsdalen ble en frustrerende affære, og en tålmodighetsprøve uten like. Etter scoring på overtid dro vi med oss et poeng, fra en kamp som vi ut ifra spill og sjanser kanskje hadde fortjent å vinne. Men sjansestatistikk er blir aldri belønnet med poeng, og det er en revansjelysten gjeng som reiser til Bergen på lørdag!

«Vi har analysert hva slags forbedringsområder vi har både individuelt og kollektivt, etter kampen mot ØHIL. Fått litt nye impulser i treningsarbeidet og fått bra med energi inn i gruppa! Det er en gjeng som ønsker revansje, etter både ØHIL kampen og Fyllingsdalen kampen sist. Trenerteam og spillergruppe skal gjøre alt vi kan for å fremstå på en bedre måte en sist, og gleder oss veldig til kamp!»
– Vetle Vangstuen

Kampen spilles på Varden Amfi, lørdag kl 13:00. Kampen sendes på TV2 Play, og vi håper mange Kolbotn supportere benker seg foran TVen. For de som virkelig ønsker å makse 1. divisjonslørdagen, kommer det kamper som perler på en snor denne dagen. Grei møter ØHIL kl 15:00, før tabelltoer Aafk Fortuna møter formlaget Hønefoss 17:00.