Før kampen: KIL/Hemne i 18 serierunde

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 15. sep 2023 Skrevet av: VV

 

Grunnspillets siste kampdag nærmer seg, og KIL/Hemne tar turen til Østre Greverud for å måle krefter.

Spenningen lever helt inn, nå skal det avgjøres hvem som går til topp 4 sluttspillet, og hvem som må kjempe med nebb og klør om å unngå nedrykk. Helgens motstander har virkelig alt å spille for, på tabellen er det to poeng opp til ØHIL, som foreløpig har 4 plassen i sine hender. Laget fra Bærum møter Aafk Fortuna på hjemmebane, så det er mye som tilsier at det blir spenning helt til kampslutt.

Seieren i grunnspillet ble sikret etter at Aafk Fortuna tapte mot Grand Bodø i 16. serierunde, og nå er jobben vår å sanke med oss flest mulig poeng før sluttspillet starter. Det blir ingen lett oppgave, når KIL/Hemne tar turen til Østlandet. Laget fra Kyrksæterøra har vært meget gode på hjemmebane denne sesongen, men så fort de har satt foten utenfor Trøndelag, så har poengfangsten vært mager. De hvite og grønne står med fire poeng på de siste fem kampene, og kommer rett fra 2-0 tap mot Tromsø og 4-0 tap mot Hønefoss. Vår hjemmebanestatistikk har vært solid, etter at vi flyttet ut til Østre Greverud. 10 av 12 mulig poeng har blitt igjen på Oppegård, og vi håper å fortsette den trenden.

Overgangsvinduet er stengt både for amatører og profesjonelle spillere. I løpet av vinduet har Martyna Sobczyk tatt turen til Tiller, Sara Andersen til Strindheim og Karoline Hernes har reist til USA og Yale University. Helene Gross-Benberg har kommet fra Utleira, og den tidligere kjenningen Mari Smevoll er klar for sitt KIL/Hemne comeback.

I sesongens første kamp mot helgens gjester ble resultatet 0-0, etter en svak prestasjon i regn, snø og vind på Kyrksæterøra. Nå er vi klare for siste test, før både landslagspause og sluttspillet står på kalenderen.

«Vi gleder oss veldig til å slå tilbake etter kampen mot de sist. Nå kommer vi fra en solid og god prestasjon mot Fyllingsdalen, og ønsker å bygge videre på den. Vi har trent godt i flere uker nå, og tatt ned totalen litt denne uka, for å ha masse overskudd inn mot helga. Vi håper virkelig folk fra Nordre Follo tar turen for å støtte oss i årets siste kamp i grunnspillet!»

Kampstart på lørdag kl 15:00, på Østre Greverud
Billetter til kampen finner du her: Billetter: Kolbotn – KIL/Hemne