Før kampen: ØHIL i 3. sluttspillrunde

Sist oppdatert: 20. okt 2023 Skrevet av: VV

 

20 kamper er unnagjort, og fire kamper gjenstår av årets sesong. Nå tar vi turen til Bærum igjen, for å ta revansje mot Øvrevoll Hosle.

1/3 del av sluttspillet er ferdigspilt, og årets korteste bortekamp står for tur. Forrige gang vi møtte Øvrevoll Hosle på bortebane reiste vi derifra uten poeng, i en kamp med mye rusk og marginer imot. Nå er det nye muligheter når vi tar turen til Hoslebanen på lørdag.

Siden den gang har ØHIL tatt med seg en 3-2 seier mot Grei, og et 4-2 tap mot Aafk Fortuna inn i sluttspillet. Dermed ble sluttspillet startet opp med 26 poeng, og +3 i målforskjell. Starten på sluttspillet har vært tøft for de hvite, som åpnet hjemme mot Aafk Fortuna, bare et par uker etter at de møttes i grunnspillet. Det ble så godt som to identiske kamper, hvor begge endte i tomålsseier til gjestene fra Ålesund. Andre sluttspillkamp ble spilt borte på Romssa Arena, mot Tromsø. Her kom lagets tredje strake tap, når Tromsøværingene scoret et par kjappe i første omgang, og dro i land en 2-1 seier. Nå er de tilbake på Hoslebanen, for å prøve å snu den negative trenden.

Vi på vår siden klarte å komme tilbake etter tapet på overtid mot Tromsø, og tok med oss et viktig poeng med hjem fra en vanskelig bortekamp i Ålesund forrige helg. Treningsuka har vært god, og nå som 07 landslagsspillerne er tilbake, og 08 jentene er hjemme igjen fra Spania så er troppen virkelig klart for å ta fatt på neste utfordring! Den kommer allerede lørdag, kl 15:00 på Hoslebanen.

«Vi tar med oss mye positivt fra Fortuna kampen forrige helg, samtidig som den ga oss noen pekepinner på hva vi må justere litt på. Nå har vi muligheten til ta revansje, og det er en mulighet samtlige virkelig ha lyst til å benytte! Vi gleder oss til kamp, og håper folk tar den korte kjøreturen gjennom byen for å se oss!»
– Vetle Vangstuen

For de som ikke har mulighet til å reise til Hoslebanen på lørdag, blir kampen sendt her: TV2 Play: ØHIL – Kolbotn