Før kampen: ØHIL i 5. sluttspillrunde

Foto: Kristian Moe

Sist oppdatert: 08. nov 2023 Skrevet av: VV

 

Årets siste hjemmekamp står for tur, når Øvrevoll Hosle kommer på besøk til Østre Greverud.

Etter en liten snarvisitt til LSK hallen forrige helg, er vi endelig tilbake igjen til Nordre Follo kommune, og Østre Greverud. Sesongen begynner for alvor å gå mot slutten, og resultatene i helgens kamper kan faktisk avgjøre hele topp 4 sluttspillet. Det er med andre ord en meget spennende helg, og vi håper dette får store og små til å ta turen til Greverud.

Helgens mostander klarte å komme seg inn i sluttspillet om opprykk, etter flere gode resultater på slutten av grunnspillet. Med to poeng ned til KIL/Hemne på den kjipe femteplassen, var det klart for det som virket som en vanskelig oppgave, nemlig å hente inn de 11 poengene som var opp til andreplassen, som gir kvalik til Toppserien. Slik gikk det ikke, og jentene fra Bærum har siden den tid slitt med resultatene. Null poeng på de fire siste kampene, og en målforskjell på -8 gjør at alt håp om opprykk for lengst er over.

Vi på vår side står i en helt annen situasjon. Solide resultater gjennom hele sesongen, samt et kalkulert og godt sluttspill gjør at det hele kan avgjøres allerede til helga. Med et poeng mot ØHIL, har ikke lenger Tromsø på andreplassen mulighet til å ta oss igjen, og opprykket vil være et faktum. Kan det bli opprykk til Toppserien på første forsøk??
Før den tid er det mye jobb som skal legges ned, i det som blir en spennende utfordring for alle involverte.

«Dette er en situasjon som vi før sesongen hadde håpet å kunne sette oss i. Det gjenstår fortsatt en seriøs og tøff jobb, men vi gleder oss veldig. ØHIL er et lag vi i banespillet har vært gode mot i alle de tre foregående kampene, og vi skal gjøre alt vi kan for at dette også skal være tilfellet også på lørdag. Vi håper å se masse folk på tribunen, og at vi får en strålende ramme rundt kampen»
– Vetle Vangstuen 

Kampen spilles på Østre Greverud, lørdag kl. 13:00
Billetter til kampen kan kjøpes her: Billetter: Kolbotn – ØHIL