Ingrid Kvernvolden klar for Kolbotn

Ingrid Kvernvolden er klar for Kolbotn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

Ingrid Kvernvolden følger etter Vilde Birkeli fra Røa og er klar for å ta på seg den hvite drakten i 2021.

Sist oppdatert: 19. des 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Kvernvolden er spiss og har spilt for både LSK og Røa i Toppserien. Nå har 22-åringen signert en to-årsavtale med Kolbotn.

– Det føles veldig bra! Jeg synes satsningen som Kolbotn nå er i gang med virker veldig spennende og dette er noe  jeg ønsker å være en del av. Jeg har veldig trua og tror dette kommer til å bli veldig bra! Mange spennende spillere som både er i klubben og har kommet til, samt et profesjonelt støtteapparat. Jeg har trua på at vi kommer til å være med å kjempe på øvre del av tabellen. 

Ingrid Kvernvolden har, tross sin unge alder, måttet tåle mye motgang på fotballbanen. I september i fjor gjorde hun comeback etter å ha kjempet seg tilbake fra korsbåndsskade, men etter kun 4 kamper i Røa-drakten røk korsbåndet i det andre kneet. Nå er hun tilbake for fullt og håper å kunne sette sitt preg på Toppserien igjen.

– Ja, jeg har vært ute med 2 korsbåndskader. Det var ikke akkurat planen, men jeg føler at det har gjort meg sterkere og bedre på mange områder. Det har vært blytungt med mange oppturer og nedturer og med 4 operasjoner, men nå er jeg 100% tilbake og trener for fullt! Jeg føler det fungerer veldig bra, så dette er veldig gøy! Jeg er supermotivert for sesongen 2021, og til å bidra med alt jeg kan på og utenfor banen!

Nå håper Ingrid på en skadefri sesong og ønsker å kunne bidra med målpoeng for Kolbotn.

– Jeg elsker å score mål og liker å skyte fra ulike vinkler og posisjoner på banen. Jeg er god med begge bein, har god fart og en god pasningsfot. Jeg ønsker å bli så god jeg kan og har ambisjoner om å komme på A-landslaget etterhvert. I den kommende sesongen drømmer jeg om at jeg skal komme tilbake på et bedre nivå enn jeg var på da jeg skadet meg og at jeg får spille kamper igjen. Jeg vil bidra alt jeg kan for å hjelpe klubben med å vinne kamper! Jeg håper vi klarer å skape gode relasjoner på og utenfor banen, samt et godt samspill slik at vi vinner mange kamper og når våre sportslige mål denne sesongen.

Aleksander Olsen gleder seg over at Ingrid har valgt Kolbotn som neste steg. Han ser et stort potensiale i spissen, og håper hun kan komme ordentlig tilbake i Kolbotn.

– Gjennom å signere Kvernvolden har Kolbotn sikret seg en av Norges største talenter. Kolbotn skal gjennom vårt støtteapparat også være en klubb der man kan bygge seg opp og komme tilbake på det nivået en var på. Ingrid har vært ute med kneskade, men beviste før skadene at hun har et høyt nivå som spiller. Hun er hardtarbeidende, har nese for mål og en sprudlende personlighet. Vi skal bli med Ingrid’s vei tilbake til å prege Toppserien igjen i 2021. Vi er utrolig glade for at Ingrid har valgt Kolbotn som de beste stedet å bygge seg opp igjen til gamle høyder og utvikle seg videre.

Vi ønsker Ingrid velkommen og gleder oss til å se henne i aksjon!