Kaptein Haaland har forlenget kontrakten

Foto: Marius K Eriksen

Sist oppdatert: 12. des 2023 Skrevet av: VV

 

Brikkene begynner å falle på plass, og nå har også brikken med kapteinsbindet funnet sin plass i Kolbotn-puslespillet!

Å gå inn i en ny sesong uten stopperparet Braut Brunes og Haaland var noe vi ønsket å unngå, og det er med stor glede at vi kan fortelle at kaptein Susanne Haaland har signert ny kontrakt med klubben.

Susanne Haaland startet sin barne- og ungdomskarriere i Holmen IF, før hun ble klar for naboklubben Stabæk i 2013. I Bærumsklubben var hun innom aldersbestemt fotball, rekruttlag og A-lag før hun i 2017 meldte overgang til ØHIL. Her kom det definitive gjennombruddet i toppfotballen, og Susanne fikk hele 72 A lagskamper i cup og 1. divisjon for de hvite. Årene i Øvrevoll Hosle gjorde henne til en av de mest spennende spillerne i 1. divisjon, og før 2021 sesongen ble hun klar for oss i Kolbotn.

«Jeg har hatt en veldig fin tid i ØHIL, men nå føltes det rett for meg å ta et steg opp. Da Kolbotn fremstår som en klubb med gode verdier og et sted jeg kan utvikle meg videre, ble dette et naturlig valg. Både støtteapparatet og spillergruppa har tatt meg særdeles godt imot. Nå gleder jeg meg stort til serien omsider kommer i gang. Da både håper og tror jeg at vi skal klare å bite fra oss»
– Susanne Haaland, 29.03.2021

Etter to sesonger hvor hun gradvis har blitt en viktigere og viktigere spiller på banen, noe som ga henne kapteinsbindet før 2023 sesongen. Årets sesong har vist at hun er en viktig lederskikkelse både på og utenfor banen.. rett og slett en kaptein med stor K. Nå er Susanne klar for et nytt år i Kolbotn, og gleder seg til å ta fatt på toppserie-utfordringen.

«Susanne er meget viktig for oss. Hun har virkelig vært den som har gått foran, og satt en høy standard på alt hun har gjort. Hun er et eksempel som de yngre kan lære masse av, og det er viktig for troppen vår at hun er med videre. Som fotballspillere er hun veldig oppofrende, samtidig som har fin ro i spillet sitt. Kombinert med en bra hodestyrke, så danner hun et meget solid stopperpar sammen med Emma! Dette blir veldig bra!»
– Vetle Vangstuen

Susanne har signert kontrakt ut 2024, og vi gleder oss til å se mer av henne i Toppserien neste år!