Runde 16 i Toppserien!

foto: Bendik Almås

Sist oppdatert: 12. aug 2022 Skrevet av: nathan

 

Søndag 14. august kl 15:00 kommer Rosenborg på besøk til Sofiemyr Stadion. Det er den andre kampen etter sommerferien og vi tar med oss veldig bra stemming etter 3 poenger ’n mot Stabæk i forrige runde.

Rosenborg ligger foreløpig på 2. plass med 38 poeng etter 16 kamper, bare 5 poeng bak Brann. Etter seieren mot Stabæk i forrige helg, har vi rykket opp til 6. plass i Toppserien. Med bare tre kamper igjen før sluttspill i Toppserien søndag, er det en bra mulighet for Kolbotn å fortsette reisen mot den mye omtalte 4. plass i serien.

Lagene møttes tidligere i sesongen på Koteng Arena, hvor kampen endte 2-0 til Rosenborg, etter to mål i første omgangen. Andreomgangen i Trondheim var en meget god prestasjon fra Kolbotn som kontrollerte kampen i lange perioder. Til søndag håper vi å skape mer målsjanser.

Nå blir det hektiske tre uker for å fullføre grunnserien, før sluttspillene begynner i midten av september, med kamper mot Røa og Vålerenga i slutten av grunnspillet. I tillegg, NM kvartfinale mot Lyn på 24. august. For Rosenborg det er også hektisk med Toppserie kamp, pluss første UWCL kvalifisering kamp mot Breidablik på 18. august.

Møt opp og støtt jentene i kampen! Billetter er på linken: Kolbotn-Rosenborg (ticketco.events)