Slik blir sesongoppkjøringen for toppserielaget

Foto: Kristian Moe

Sist oppdatert: 10. jan 2024 Skrevet av: VV

 

Etter en god juleferie med familie og venner har både spillere og trenere begynt å komme tilbake til Sofiemyr, for å ta fatt på 2024 sesongen!

Den første uka har blitt brukt på mye planlegging og møteaktivitet, og vi føler at vi er mye mer foran skjema enn vi var på samme tid i fjor. Trenerteamet har vært spikret lenge, og har allerede jobbet sammen med planer en god stund. Mye av spillerlogistikken er også unnagjort, og troppen som skal gyve løs på Toppserien i 2024 har begynt å tatt form!

Mandag denne uken startet vi opp med fellesøkter, og den første uka blir brukt til å gradvis økte intensitet og belastning. Det vil allerede da blir intro til noe taktiske tanker, som skal bygge videre på det som kjennetegnet oss i fjor.

Litt ut i januar kommer det første treningskampene, og 5 – 12 februar retter vi snuten mot La Manga, for treningsleir sammen med flere av de andre toppserielagene.

Treningskampene er spikret, og gir oss motstandere med ulike styrker, som vil sette oss på ulike utfordringer. Det er alikevell en oppkjøring som gir oss gode muligheter til å øve i alle faser av spillet vårt:

21 Januar: Odd – Kolbotn, 15:00 på Skagerak Arena
29 Januar: Oppsal G16 – Kolbotn, 20:45 på Trasop Kunstgress

7 Februar: Kolbotn – TIL 2020, 15:00 på La Manga
10 Februar: Kolbotn – Lyn, (tidspunkt kommer) på La Manga
25 Februar: Kolbotn – Bodø Glimt, 16:30 på Grorud match

1 Mars: Stabæk – Kolbotn, 18:00 på Nadderud
8 Mars: Kolbotn – Hønefoss, 19:30 på Grorud Match

Vi er også så heldige å ha masse treningstid inne i flotte Vallhall hele vinteren, noe som sikrer oss gode treningsfasiliteter uansett vær og vind utendørs.

 

«Vi vil ønske alle et godt nytt år! Vi gleder oss til å prøve å gjenskape mye av fjoråret, bare med enda mer intensitet og kvalitet. 2023 ble veldig bra, og 2024 skal bli enda bedre. Vi har en stor jobb foran oss, men gleder oss til å starte å jobbe med en veldig spennende tropp!»
– Vetle Vangstuen