To nye offensive forsterkninger klare for Kolbotn

Sist oppdatert: 20. jan 2023 Skrevet av: VV

 

Vi har lagt bak oss første treningsuke, og brikkene i 2023 puslespillet begynner å falle på plass. Jobben rundt spillerlogistikken har vært i god gang en stund, og vi har gleden av å ønske to av våre nyeste offensive forsterkninger velkommen.

Andrea Wilmann kommer til oss fra LSK Kvinner, og er klare for oss i Kolbotn. Andrea er opprinnelig fra Snarøya, men har gått mange av sine ungdomsår i Lyn, hvor hun fikk sin A lagsdebut for som 15 åring. Andrea har siden den tid spilt 166 obligatoriske A lagskamper og scoret 56 mål, for henholdsvis Lyn, Stabæk, Arna-Bjørnar og LSK kvinner.

Snarøya jenta står også registrert med 53 aldersbestemte landskamper. Hun spilte så sent som i 2020,  U23 kamper med flagget på brystet.

«Dette er en enorm signering for førstedivisjon. Hun hadde flere tilbud på høyere nivå, både i Norge og utlandet, men jeg er helt sikker på at hun vil utvikle seg best hos oss. Andrea blir en kjemperessurs som garantert vil bidra med målpoeng i år, hvis hun holder seg skadefri»

– Tresor Egholm

 

Johanne Fridlund er tilbake i hvitt og blått, og klar for sitt andre opphold i klubben. Hun fikk 37 kamper og scoret 9 mål i 2020 og 2021 sesongen, før turen gitt ut til det store utland. Johanne fikk 10 kamper og 2 målpoeng i Serie A, før turen gikk hjem igjen Norge og Grei sommeren 2022. Der var hun sterkt delaktig i Grei sitt opprykk til 1. divisjon.

Stavern-jenta deltok på Algarve cup med norges A landslag i 2022, og har også 35 aldersbestemte landskamper i bagasjen. Nå er hun tilbake på Sofiemyr, og klar for å bidra med sin X faktor inn i laget.

 «Johanne er en klar forsterkning, som kan bekle flere av de offensive posisjonene i laget. Hun passer godt inn i det offensive og lekne spillet vi ønsker å få til. Vi er overbevist om at dette kommer til å blir veldig gøy!»

– Vetle Vangstuen

 

 

Vi ønsker begge to hjertelig velkommen til klubben, og gleder oss til å se offensive kombinasjoner sammen med de andre offensive strengene vi allerede har å spille på!