Tusen takk for innsatsen!

Foto: Marius Konrad Eriksen

Sist oppdatert: 20. jan 2023 Skrevet av: VV

 

Etter fjorårets sesong har flere spillere gått ut døren på Sofiemyr, for å fortsette sine karrierer i andre klubber.

Ingrid Rokke Elvebakken, Aurora Kibsgaard, Thea Sørbo, Siw Døvle, Lena Soleng Hansen, Tonje Pedersen, Fanny Lång, Sarah Dyrehauge Hansen og Julie Elise Hoff Klæboe har alle gått ut døren på Sofiemyr for siste gang, i denne omgang.

Ingrid Rokke Elvebakken kom til klubben før 2015 sesongen, etter å ha tilbragt sine barne- og ungdomsår i Drøbak/Frogn. Hun fikk deretter et par år med solid 1. divisjonserfaring i Sarpsborg 08 i 2014 og 15 sesongen. Ingrid fikk til slutt 141 obligatoriske A kamper for Kolbotn, kombinert med flere rekrutt og J19 kamper for klubben.

Ingrid fikk også 24 aldersbestemte landskamper i perioden som Kolbotn spiller.

Foto: Beate Oma Dahle

Tonje Pedersen kom, i likhet med Ingrid til oss før 2015 sesongen. Etter flere år med toppfotball i Alta og Grand Bodø var det klart at hun tok turen til Sofiemyr. Hos oss ble til sammen 177 A lagskamper, og 27 mål fordelt på 8 sesonger, noe som må sies å være solid.

Tonje har også brukt utallige timer som trener for akademiet og rekruttlaget i klubben, noe alle spillerne i klubben har satt stor pris på!

Tonje er allerede klar for LSK kvinner, og er i gang med sin andre periode i LSK hallen.

Foto: Beate Oma Dahle

Fjorårets kaptein Lena Soleng Hansen tar også turen videre. Lena ble klar for klubben i januar 2021, og fikk to sesonger i den hvite drakta. Hun kom til oss etter mange år i Klepp, og tegnet seg for totalt 47 A lagskamper for Kolbotn.

Lena kombinerte kapteinsjobben med trenergjerningen for akademiet og klubbens J14 lag, til stor inspirasjon for de yngre jentene i klubben.

Foto: Beate Oma Dahle

Askim-jenta Julie Elise Hoff Klæboe kom til oss før 2017, etter masse aldersbestemt fotball i barndomsklubben. I Kolbotn fikk hun sin første smak på seniorfotballen, og fikk med seg hele ti toppseriekamper allerede første sesongen. Etter det har Kolbotn epoken gitt henne et kort utlån i Medkila, 101 A lagskamper og 16 mål for oss toppserien og NM samt en J19 landskamp.

Foto: Beate Oma Dahle

Vi vil takke alle for innsatsen i klubben, og ønsker alle masse lykke til i videre karrieren, både på og utenfor banen!