Vi takker Emilie for tre fine år i Kolbotn

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 15. des 2023 Skrevet av: VV

 

Emilie Østerås kom til oss sommeren 2021, og etter 3 sesonger i Kolbotn tar hun nå steget videre..

Emilie Østerås, datteren til ØHIL treneren Kenneth Østerås kom til klubben midtveis i 2021 sesongen, etter å ha brukt alle sine tidligere fotballår i Vålerenga. Allerede det første halvåret spilte hun 14 A lagskamper, og var sterkt delaktig i klubbens sjetteplass det året. 2022 skulle bli Emilie sitt første hele år på Sofiemyr, og det ble en sesong som endte i både NM semifinale og nedrykk. Emilie fikk alikevell 2 mål fra sin midtbaneposisjon, og bidro godt gjennom hele året.

2023 skulle bli året hvor hun, og resten av troppen skulle skyte Kolbotn opp igjen i Toppserien. En takling mot LSK i generalprøven før seriestart gjorde at Emilie mistet nesten hele grunnspillet for oss. 16 september var hun klar igjen for spill, og mot slutten av sesongen var hun delaktig i et solid sluttspill, som til slutt endte med opprykk!

Kontrakten til Emilie går ut ved nyttår, og hun har nå valgt å utforske nye utfordringer.

«Vi ønsker å takke Emilie for strålende innsats gjennom alle de tre årene her. Emilie er en strålende jente, med en smittende latter og alltid et smil på lur. Hun er også en fotballspiller som gir alt for laget, noe vi har hatt gleden av å merke gjennom disse årene. Nå har hun valgt å reise videre, og vi ønsker henne masse lykke til! Hun er en jente man blir glad i, og som vi virkelig ønsker alt god i årene fremover!»
– Trenerteamet