Vi tar turen til Toten i 1 NM runde

Foto: Thomas Brekke Sæteren

Sist oppdatert: 09. feb 2023 Skrevet av: VV

 

Torsdag formiddag ble oppsettet for 1 runde i cupen offentliggjort.

Vi får ett nytt bekjentskap, når vi tar turen til Vestre Toten i starten av mai for å møte Raufoss på Nammo Stadion.

Raufoss, som av mange sees på som fotballflaggskipet i gamle Oppland fylke har en lang historie med lag på på både kvinne og herresiden. De gule og svarte rykket, i likhet med vårt rekruttlag ned fra 2. divisjon i 2022, og jobber nå med å få et slagkraftig lag til årets 3. divisjon. De har startet sesongoppkjøringen sterkt, og står med 2-0 seier mot Lillestrøm, og 6-0 seier mot Ull/Kisa så langt i 2023.

Der har de havnet i avdeling 2, sammen med vårt rekruttlag. Disse lagene møtes faktisk i årets første seriekamp, noe som gjør at vi får gleden av å reise til vakre Raufoss by to ganger tidlig i sesongen.

«Kampen mot Raufoss gir oss en fin avkobling fra det ordinære seriespillet. Cupen har en egen standing i norsk fotball, og det er alltid litt ekstra å spille cupkamper. Raufoss er et lag som gir oss en annen utfordring enn de lagene vi møter i 1. divisjon, så det blir et interessant oppgjør»
– Vetle Vangstuen

 

Det blir  et hyggelig gjensyn for Selma og Vetle, som tidligere har vært spiller og trener i klubben i syne yngre dager.

Kolbotn 2 spilte også to seriekamper mot Raufoss i 2022 sesongen. Det endte med 3-2 seier hjemme og 2-2 borte på Raufoss.

Vi gleder oss til 3 mai, og cupkamp på NAMMO Stadion.