3 poeng og comeback!

Kolbotn-Fart 4-0

En glad Maja Nordahl gjorde comeback etter korsbåndskade!

Det føles som om regnet skyller over Sofiemyr hver eneste gang vi har hjemmekamp, og denne gang fikk vi beskjed om å finne ny arena for kampen mot Fart. På veldig kort tid stilte KFUM banen sin til disposisjon, og selv om rammene rundt kampen ikke ble Toppserien verdig, er vi veldig takknemlig for alle som gjorde sitt ypperste for å få kampen gjennomført på så kort tid!

Sist oppdatert: 16. okt 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Jentene lot seg ikke påvirke av ukjente rammer, gikk ut i 100 fra start og allerede etter 6 minutter scorer Nora Eide Lie kampens første mål for Kolbotn. Tonje Pedersen og Isabell Herlovsen ville også være med på moroa, og stod for hver sin scoring før pause. I andre omgang dominerer vi banespillet, men det er ikke før Julie Hoff Klæboe blir byttet innpå at dagens fjerde mål er et faktum og kampen ender 4-0.

Det var mye kaos utenom kampen denne tirsdags formiddagen, men på banen kunne vi juble for både 3 poeng og det aller gledeligste: Maja Nordahl gjorde comeback for A-laget etter at korsbåndet røk på nettopp KFUM Arena i mai 2018.

– Det er utrolig deilig å endelig komme tilbake på banen. Og litt full sirkel å gjøre comeback på den banen jeg røk korsbåndet på. Men veldig deilig og nesten litt lettet over å være tilbake. Endelig skal jeg få føle at man kan bidra der man aller helst har lyst til å bidra – på banen.

Det var 12.mai 2018, da Kolbotn spilte «hjemmekamp» på KFUM Arena mot Stabæk, at korsbåndet til Maja røk. Veien tilbake har vært lang, men Maja har jobbet målrettet og tålmodig og får nå endelig lønn for strevet.

– Det har tatt lenger tid enn jeg hadde sett for meg, men jeg har jobbet hardt og hele tiden hatt som mål om å komme tilbake. Det har vært mange timer på Atlet Fysio og mye styrketrening for å prøve å komme tilbake der man var før skaden. I tillegg har jeg jobbet mye med det mentale i tider der det ikke helt går som man ønsker. Men når man endelig er tilbake på banen, så er det verdt alt slitet og harde arbeidet for å komme dit!

Vi fikk en god start mot Fart, og selv om laget fra Hamar var farlig frempå ved noen anledninger følte Maja at jentene hadde god kontroll på kampen:

– Vi spiller en bra kamp og jeg syns vi har full kontroll hele veien. Vi scorer 4 fine mål og skaper en god del sjanser. Samtidig holder vi nullen, noe som er ekstremt viktig. Det gir helt klart selvtillit inn mot de siste kampene, både det at vi scorer flere mål og at vi ikke slipper til det helt store. Det har vi jobbet mye med i det siste, og da er det deilig å se det igjen i kamp.

Du kan by på en signert Kolbotn-drakt ifm TV-aksjonen.

Regnet fortsetter å skylle over Oslo, og vi er dermed ferdigspilt på Sofiemyr Stadion denne sesongen. Vi kan ikke risikere å måtte spille flere vannpolo-kamper, så våre to siste hjemmekamper blir derfor spilt på Jessheim Stadion. Førstkommende søndag spiller vi mot LSK, kampen sendes på NRK og i forbindelse med TV-aksjonen er det mulig å by på en signert Kolbotn-drakt. Bli med å bidra til en viktig sak og legg inn et bud her 🙂

Kampfakta:

Kolbotn-Fart 4-0
1-0, Nora Eide Lie, 6′
2-0, Tonje Pedersen, 21′
3-0, Isabell Herlovsen, 41′
4-0, Julie Hoff Klæboe, 81′

Kolbotns lag:

Hilde Gunn Olsen, Sigrid Heien Hansen, Sara Hørte, Ingrid Rokke Elvebakken, Tone Bettina Pirisi, Nora Eide Lie, Tonje Pedersen, Kristin Holmen (Julie Hoff Klæboe, 70′), Marit Bratberg Lund (Tanja Myrseth, 70′), Isabell Herlovsen, Eline Hegg (Maja Nordahl, 84′).

Neste kamp: