Anja Rasmussen og Sara Idris er med videre!

Anja og Sara har begge signert en ny avtale og er klare for sesongen 2020!

Sist oppdatert: 06. des 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Sara og Anja kom begge til Kolbotn i 2018 og går nå inn i sin 3.sesong på Sofiemyr.

– Jeg er veldig takknemlig for at Kolbotn vil ha meg med videre. Det er en trygghet i og begi seg ut på det tredje året i en klubb med ambisjoner og et godt treningsmiljø, sier Sara.

– Det blir en spennende sesong med ny trener. Personlig håper jeg på mer spilletid, samtidig som jeg ønsker å være en spiller som bidrar positivt på feltet.

For Anja gikk store deler av sesongen bort til skade, men i sommer gjorde hun endelig comeback, og nå er hun klar for å starte på en ny sesong.

– Siden sesongen i år var preget av langtidsskade har jeg først og fremst mål om å få en god oppkjøring og holde meg skadefri. Jeg håper vi som lag kan fortsette å utvikle oss og komme oss opp på tabellen. Det blir veldig spennende neste år med ny trener og nytt seriesystem.

– Det føles veldig bra å skrive under ny kontrakt med Kolbotn, og også vite at de ønsker å ha meg med videre. Jeg følte at det var et naturlig valg og bli i klubben. Jeg ønsker å utvikle meg og ta nye steg som spiller både på og utenfor banen, noe jeg er helt sikker på at jeg blir å gjøre her. I tillegg er det en flott spillergruppe som jeg trives veldig godt i og har blitt glad i.

Vi gleder oss til å følge Sara og Anja videre i Kolbotn-trøya!