Årets første hjemmekamp

Vi håper på slike jubelscener mot Avaldsnes i morgen! Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad.

Tribunen er klargjort og jentenes forberedelser er gjort - i morgen møter vi Avaldsnes i årets første kamp på Sofiemyr Stadion!

Sist oppdatert: 09. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

– Veldig deilig å komme hjem på Sofiemyr! Det blir en veldig spennende kamp mot hardtsatsende Avaldsnes. Vi håper selvfølgelig på et godt resultat og vi kommer til å kjempe med alt det vi har for å få til det, sier kaptein Maja Nordahl før møte mot laget fra Karmøy.

Til tross for poengdeling i første serierunde mot Klepp, dro laget hjem med en god følelse. Laginnsatsen og energien hadde vært god kampen igjennom og Maja håper laget fortsetter i samme spor i morgen.

– Vi må ta med oss den arbeidsinnsatsen vi hadde mot Klepp, vi jobbet godt i 90+ minutter alle mann, og det er vi nødt til å gjøre i morgen også, om vi ønsker å få med oss poeng fra denne kampen.

 

Åpent for 200 tilskuere

Vi har telt opp og markert setene på tribunen, og det er mulig å ta turen til Sofiemyr for å få med seg morgendagens oppgjør.

Alle billetter må kjøpes digitalt, slik at vi kan ha kontroll på hvem som er på stadion og at vi kan gjennomføre smittesporing dersom det skulle bli aktuelt. Hver tilskuer kan kun kjøpe én billett av gangen, dette for at alle må registrere navn og kontaktinfo. Dette gjelder også for våre gratisbilletter til barn og ungdom. Det går selvfølgelig an å kjøpe flere billetter, man må bare gjøre det i flere omganger og skrive riktig informasjon om billetthaver.

Billetter til kampen kan du kjøpe her.

Tilskuere må benytte seg av oppmerkede seter.

Det skal opprettholdes minimum én meter avstand mellom alle tilskuere på stadion. Det gjelder overalt på anlegget, i køer og på sitteplassene. For å opprettholde minimum én meter avstand på tribunen skal det være 2 seter mellom hver tilskuer. Tilskuere bes benytte oppmerkede seter. Dette gjelder også personer i nær familie, dette er bestemt i kampdagsprotokollen fra NFF.