– Det er 3 poeng som gjelder!

Før kampen: Kolbotn-Fart

En lettet gjeng tok 3 poeng i forrige kamp. Foto: Marius K. Eriksen

Det var en etterlengtet seier for jentene forrige helg, i morgen får vi muligheten på nytt når Hamarlaget Fart kommer på besøk.

Sist oppdatert: 27. sep 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Etter en vårsesong i flyt, har høstsesongen vært relativt tung. Det tar på å ikke vinne, så seieren mot Stabæk betydde mye for laget.

– 3 poeng i helga var ubeskrivelig viktig. Det gjør en stor forskjell når vi ligger der vi gjør på tabellen. Personlig ble jeg utrolig lettet da dommeren blåste av kampen. Jeg ble så glad at tårene presset på, så vi fikk virkelig bekreftet hvor kjipt det har vært å ikke ha fått seieren tidligere i høst. Tror de andre på laget følte akkurat det samme som meg. Det var lettelse og glede over at vi beviser for oss selv at vi kan jo fremdeles vinne fotballkamper, sier Nora Eide Lie.

Seieren mot Stabæk har gitt laget ekstra energi, og Nora tror på seier også mot Fart:

– Seieren forrige helg var viktig for at vi virkelig har troen på 3 poeng mot Fart. Det er et lag vi slo forrige kamp, men vi klarte aldri å punktere kampen. Det var spennende til siste slutt. På lørdag blir det nok en tøff kamp igjen, så vi må gjøre jobben og ikke tenkte så mye på hvordan vi skal spille. Det er 3 poeng som gjelder da også!

Det er ikke kun 3 poeng vi skal kjempe for på lørdag, vi ønsker også å rette fokus mot neste måneds Rosa sløyfe-aksjon. Jentene kommer til å spille i rosa drakter og billettinntektene vil gå direkte til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

– Det blir fint å spille i de rosa draktene igjen. Det er en bra måte å vise at klubben støtter rosa-sløyfe-aksjonen! Uansett hvor mye penger vi får inn, så er det flott at vi kan gi så mye vi kan til en viktig sak og bidra til mer oppmerksomhet rundt Kreftforeningen og Brystkreftforeningen!

Bli med på å heie jentene frem til seier og støtt samtidig en viktig sak. Vi håper å se deg på Sofiemyr!

Høydepunkter fra forrige oppgjør: