Endelig belønning for innsatsen!

Sist oppdatert: 23. apr 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Foto: Marius Konrad Eriksen

Det så litt mørkt ut da Sandviken gikk opp til 0-2 etter 7 minutter, men jentene jobbet seg inn i kampen og fikk endelig belønning for innsatsen!

Sandvikens storspiller fra Trinidad & Tobago skapte mye hodebry for Kolbotn-forsvaret i begynnelsen av kampen og sto med både mål og assist etter kun 7 minutter. Jentene fikk gjort et par justeringer for å demre opp for Sandviken-angrepet og etter 9 minutter var Isabell farlig frempå med et skudd like utenfor mål. Kolbotn fortsetter å jobbe seg inn i kampen og i det 17. spilleminutt sitter den for hjemmelaget. I
Isabell med en nydelig assist og bursdagsbarnet Nora med et godt løp på bakre stolpe. Resultatet holde seg til pause, men målet ga en stor dose med energi til de hvite og blå.

2.omg startet med et pang og Karina fikk testet både stolpen og Sandvikens keeper før det er gått 5 minutter. Isabell, som satte press på Sandviken gjennom hele kampen, fikk til slutt belønning for strevet da hun snappet ballen fra keeper Nora Gjøen og satte den i mål. 7 minutter senere går Isabell i bakken innenfor Sandviken 16-meter etter en duell. Dommer peker på straffemerket og Marit setter ballen enkelt i mål. Sandviken setter et ordentlig press på jentene og det blir noen slitsomme sluttminutter. Men resultatet holder seg ut kampen og Kolbotn kan juble for årets første seier.

Isabell jobbet og slet gjennom 90 minutter og var involvert i alle tre målene, men trekker frem laget når hun snakker med fotball.no etter kampen:

– Jeg er veldig fornøyd med egen innsats i dag, men i dag er det laginnsatsen som er avgjørende for oss. Det var veldig deilig å slå tilbake etter at vi lå under med to mål, det er sterkt. Vi fikk pratet litt i pausa og jeg synes vi hadde andreomgangen selv om det ble litt rotete mot slutten etter at vi hadde tatt ledelsen. Uansett en bra kamp av oss og det er sterkt slå Sandviken som er tippet høyt oppe i år.

Se høydepunktene fra kampen her:

Neste kamp for Kolbotn:
Fart – Kolbotn, Fart Kunstgress
27.04, kl. 15.00