Før kampen: Klepp-Kolbotn

Tonje Pedersen jobbet godt i cupkampen mot LSK Kvinner. Foto: Marius K. Eriksen

3 Toppseriekamper og 2 cupkamper er unnagjort etter sommeroppholdet, og vi har ikke helt fått den uttellingen som vi hadde håpet på før det hele startet opp igjen. Det som er så fint med fotball er at en ny sjanse alltid er like rundt hjørnet. 

Sist oppdatert: 23. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Det går fort i svingene om dagen og i helgen reiser jentene til Jæren for morgendagens møte mot Klepp. Klepp, som tok sølv i fjorårets serie, har vist seg sterke i år også, og startet opp etter sommeroppholdet med en enormt sterk borteseier mot LSK. Laget ligger på 3.plass, kun 4 poeng bak serielederne fra Lillestrøm.

Det blir med andre ord nok en tøff utfordring for våre jenter, men tar vi med oss innsatsen fra onsdagens cupkamp mot LSK kan det bli ordentlig kamp om de tre poengene.

Vårens oppgjør ble en intens og tett kamp som kunne bikket begge veier. Helt urettferdig var det derfor ikke at lagene delte poengene på Intility Arena. Vi forventer en tøff kamp i morgen også, og jentene må hente frem alt de har for å gå inn i landslagspausen med høstens første tre-poenger.

Vi er klare!

RUNDE 14 | TOPPSERIEN
Kolbotn 4. juli 15:00 LSK Kvinner
Sandviken 4. juli 15:00 Arna-Bjørnar
Vålerenga 4. juli 15:00 Røa Fotball Elite
Avaldsnes 4. juli 16:00 Lyn
Trondheims-Ørn 5. juli 15:00 Klepp