Før kampen: Kolbotn – Arna-Bjørnar

Foto: Bendik Almås

Sist oppdatert: 07. mai 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Tabellnaboen Arna-Bjørnar er ukens gjest på KFUM Arena i den 8. runden av Toppserien. Kampstart kl. 15:00.

Det har vært en turbulent sesong for «det andre» Bergenslaget, på de første seks kampene har de tapt fem og vunnet to. Lyn, Vålerenga, Rosenborg, Stabæk og Brann ble alle for sterke og mot sistnevnte gikk de på en lite overbevisende 7-0 smell. Men samtidig klarte de å slå LSK Kvinner 1-0 i forrige runde, og fra før av har de allerede beseiret Sirkus Riise, noe som betyr at de sitter igjen med 6 poeng etter syv tellende kamper og innehar dermed 7. plassen på tabellen.

Lik mange andre lag i årets sesong har de slitt med skader, med bare tre spillere som har startet alle syv kampene for laget. Mot Stabæk var fem spillere som var tiltenkt en posisjon i startelleveren ute med skader.

På sidelinjen går det heller ikke så bra og etter tapet mot Stabæk skilte de lag med treneren sin, og assistenttrener Thomas Mørk fikk ansvaret mot LSK, sammen med sportssjef Erik Mjelde, noe de synes å ha håndtert godt. Før søndagens kamp har de forfremmet Bjarne Hagen fra trener for rekruttlaget til hovedtrener for A-laget. Til deres egne hjemmesider sier han «Jeg ønsker å spille en fotball med høyt tempo og høy intensitet, samtidig som skal vi ha tydelig fokus på utvikling og utviklingsarbeid».

Pilene peker mot at det blir et aggressivt Arna-Bjørnar vi møter på søndag, fylt med selvtillit etter seieren mot LSK Kvinner.

Vi håper du vil ta turen til KFUM-Arena og se oss slå Arna-Bjørnar. Billetter kan kjøpes her!