Før kampen: Kolbotn – Brann

Foto: Bendik Almås

Sist oppdatert: 20. mai 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Vi tok oss Greit videre i cupen med en 2-0 seier på onsdag, og nå har vi fullt fokus på returoppgjøret mot Brann på KFUM-Arena søndag kl. 15:00.

Bergensere i medvind

Det er bare to runder siden vi tapte knepent 2-1 mot Brann i et tett oppgjør på Stemmemyren, og siden den gang har de rødkledde spilt tre kamper og scoret hele 23 mål. De måtte avgi poeng til Vålerenga i toppoppgjøret på Intility som endte 1-1, men samtidig fikk de god uttelling mot Avaldsnes i den påfølgende runden og vant 10-0 mot Sirkus Riise. Noe som gjør vårt eget walkover tap mot Karmøyklubben ekstra hardt å svelge.

Brann tok seg også greit forbi Loddefjord i cupen og det sto 12-0 på tavla da dommeren blåste av den kampen. Med andre ord er det et fortsatt målsultent Brann vi møter med fire spillere inne på topp 10 scoringslisten i Toppserien, hvor Elisabeth Terland regjerer med syv mål på ni kamper.

Men Brann har ikke fått en helt problemfri oppladning mot kampen på søndag, til tross for målbonanzaen. På onsdag kunne BA avsløre at hovedtrener Alexander Straus er i prat med Bayern München om å ta over deres kvinnelag og at de forventer en avklaring på den situasjonen før helgens oppgjør. De kan dermed fort stå uten hovedtreneren sin på sidelinjen på KFUM-Arena på søndag.

Billettinfo

Folkefesten på Sofiemyr er dessverre utsatt på grunn av baneforholdene, men vi ønsker alle velkommen til KFUM-Arena og setter opp busser fra Sofiemyr med avreise 13:45 og retur 17:00. Ta kontakt med Monica Ottesen (951 57 754) så vi vet hvor mange som blir med!

Hvis du ikke har sikret deg billetten enda kan du kjøpe den her. Gratis inngang for barn!