Hildegunn Sævik går til Røa

Sist oppdatert: 22. des 2021 Skrevet av: Bendik Almås

 

Etter fire år i Kolbotn har Hildegunn og klubben blitt enige om å ikke forlenge kontrakten hennes, og hun har valgt Røa som neste stopp.

– Jeg er veldig takknemlig for de fine årene jeg har hatt i Kolbotn, både på og utenfor banen. Føler meg heldig som har blitt kjent med og utviklet meg sammen med så mange gode og kjekke spillere. Vi har opplevd utrolig masse sammen, så det er en fantastisk spillergruppe som jeg kommer til å savne veldig. Nå går veien videre til Røa, noe som føles riktig for meg nå og som jeg gleder meg veldig til. Ønsker Kolbotn lykke til i sesongen som kommer, sier Hildegunn.

Sportssjef og keepertrener Marius A. Overmo ønsker keeperen lykke til videre.

– Hildegunn har hatt fin utvikling i de fasene av spillet vi sammen har hatt fokus på. Dessverre har det allikevel blitt for få kamper på henne til å kunne ta enda flere steg. Vi takker henne for denne gang, det hun har bidratt med både på og utenfor banen, og ønsker henne lykke til videre i karrieren. Hun har vært i Kolbotn i mange år, og er velkommen tilbake i hvitt og blått ved en senere anledning.

Vi ønsker Hildegunn lykke til i Røa!