Høstens første seier!

Kolbotn-Stabæk 3-2

Vi håper på mer å juble for i 2020! Foto: Marius K. Eriksen

Det har vært en tung høst uten den store poengfangsten. Noen kamper har vi vært uheldige, noen kamper har vi vært udyktige. Men i går skulle det endelig lykkes igjen for våre jenter.

Sist oppdatert: 22. sep 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Kampen mot Stabæk var nok ikke så ulik flere andre kamper vi har spilt denne høsten, men Sigrid Heien Hansen forteller om en kamp hvor vi endelig hadde marginene på vår side:

– Vi skaper mest og er best store deler av kampen, men Stabæk er ekstremt effektive og vi er heller ganske ineffektive. Utrolig deilig at vi slår tilbake fra 0-1 og snur det til 2-1 tidlig i 2 omgang. Skuffende at vi ikke klarer å punktere kampen, men heldigvis så hadde vi marginene på vår side i går og det føles veldig godt! 

Sigrid ble flyttet opp fra stopperplass til midtbanen denne kampen og scoret sitt første mål i Kolbotn-drakten.

– Det var kjekt å spille midtbane igjen og bidra mer offensivt. Enda kjekkere når jeg får kriget inn 2-1 målet! Det var deilig å ha en sånn dag i en så viktig kamp som denne var for oss. 

Etter en god vårsesong har vi slitt mer denne høsten. Det har vært tungt, men nå håper Sigrid det kan snu:

– Denne seieren betydde alt! Det sier litt når jeg og Nora begynte å gråte da dommeren blåste av kampen. Det var veldig viktig for laget å få kjenne på det å vinne igjen, enda viktigere å bryte tapsrekka! Jeg håper og krysser fingrene for at dette var høstens vendepunkt!

Kampfakta:
Kolbotn – Stabæk 3-2
0-1 Silje Blakstad 16′
1-1 Sara Hørte 47′
2-1 Sigrid Heien Hansen 53′
2-2 Silje Blakstad 63′
3-2 Isabell Herlovsen 65′

Kolbotns lag:
Hilde Gunn Olsen, Sara Hørte (Marit Bratberg Lund 71′), My Haugland, Ingrid Elvebakken, Nora Eide Lie (Tanja Myrseth 36′), Sigrid Heien Hansen, Tonje Pedersen, Tone Bettina Pirisi, Kristin Holmen, Eline Hegg, Isabell Herlovsen.

Neste kamp: