Jenny Norem er tilbake og klar for en ny sesong

Har signert ny kontrakt for 2021

Foto: Marius K. Eriksen

Jenny Norem gjorde i høst comeback etter et langt og tungt skadeavbrekk, nå er hun klar for å virkelig ta fatt på en ny sesong i hvitt og blått!

Sist oppdatert: 16. des 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

– Det kjennes veldig godt å ha signert et nytt år for Kolbotn. De siste årene har ikke vært helt slik jeg hadde forestilt meg, så at jeg endelig er klar for en ordentlig oppkjøring og spill gleder meg enormt. Endelig kan gjøre det jeg har jobbet for de siste årene. Jeg er veldig motivert og ser frem til oppstart med resten av jentene og trenerteamet i januar, sier Jenny.

Etter 2 korsbåndsskader og flere tilbakeslag gjorde Jenny endelig comeback i høst. Hun fikk sine første minutter siden 2017 da hun kom inn mot LSK hjemme på Sofiemyr 7. november, og kronet det hele med scoring som sikret 1 poeng for Kolbotn.

– Denne høsten har vært veldig spesiell. Jeg har enda vansker med å forstå at jeg er tilbake, helt skadefri, og klar for en ny sesong. Det har vært ekstremt gøy å få være med laget og ha fulle treninger igjen. Det var også en stor bonus å rekke sesongavslutningen, og få være med jentene i innspurten av en ellers rar sesong både for meg og laget. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig lettet og stolt over hva som har skjedd for min egen del denne høsten. 

Se video av Jenny’s comeback her.

Foto: Marius K. Eriksen

Nå ønsker Jenny å ta nye steg og være med å bidra til at Kolbotn får en god sesong.

– Jeg er spent på det kommende året. Jeg er endelig skadefri og jobber med å komme meg opp på nivå både fysisk og fotballteknisk. Målet for sesongen er å etablere meg på laget igjen, utvikle meg videre og være en spiller man kan regne med. Først og fremst vil jeg være en viktig bidragsyter for Kolbotn, både på banen og innad i laget. Målsetningen for 2021 må være å komme ut av sesongen på et høyere nivå enn før jeg ble skadet.

Aleksander Olsen er veldig glad for at Jenny har jobbet seg tilbake fra skade og blir med inn i en ny sesong for Kolbotn.

– Vi er utrolig glade for at Jenny og kroppen har spilt på samme lag i høst. Det er en god start og er vi sammen flinke gjennom oppkjøringen til 2021 sesongen og klarer å holde Jenny skadefri har Kolbotn fått tilbake en spiller av høy Toppseriekvalitet. Og det aller beste er at hun er Kolbotn jente tvers igjennom.