Karina debuterte med 90 minutter mot Danmark

Landslag

Sist oppdatert: 03. mar 2019 Skrevet av: ingeborg

 

Karina, Aurora og Isabell er på Algarve med fotball landslaget. Fredag 27. februar fikk Karina sin A-lagsdebut med 90 minutter i seieren mot Danmark, og hun fikk gode tilbakemeldinger fra landslagssjef Sjögren som uttalte at hun var bra.

Alle tre forteller at stemninga i gruppa er bra, og Aurora forteller: «Vi har hatt to gode økter her nede på Algarve. I dag er det utrolig bra at vi viser styrke ved å snu kampen og klare og vinne Danmark.»

Trener Knut Slatleim fulgte kampen, og hadde følgende å si om spillerne sine: «Første og fremst er det gøy at Karina får en fortjent landslagsdebut etter å ha jobbet hardt over en lang periode. Hun kommer godt fra det, og beviser at hun har ting å tilføre også på dette nivået. Nå håper vi hun kan ta med seg referansene hjem  i trening hos oss og være en bidragsyter for å løfte oss i trening og kamp.»

Sjefen var også fornøyd med at Issa kom inn og er med på å bidra til å snu kampbildet utover i 2. omgang. «Hun er skikkelig på gang, og vi gleder oss til tiden framover.»