Klepp ble for sterke på Jæren

Klepp-Kolbotn 3-0

Nora Eide Lie spilte sin 50. kamp for Kolbotn mot Klepp. Foto: Marius K. Eriksen

Det har blitt en litt tung start på høstsesongen, og i går gikk vi på nok et tap etter møtet med Klepp. 3-0 føles ikke helt beskrivende for hvordan kampbildet var, men det er ingenting å si på at Klepp gikk av med 3 poeng.

Sist oppdatert: 25. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Nora Eide Lie, som i går spilte sin 50. kamp i Kolbotn-drakta, oppsummerer kampen slik:

– Klepp er et godt lag, men vi stod bra imot i 1. omgang. Vi jobber bra som lag defensivt, og føler vi har ganske god kontroll. Vi klarer ikke ha like mye ball som Klepp, men vi skaper likevel noen farligheter. 2. omgang starter ganske likt, men vi sprekker opp litt etter hvert og slipper inn et unødvendig mål. Da satser vi alt for å få utligningen, vi klarer å skape noen sjanser, men får heller to i fleisen. Det var utrolig kjipt siden det ikke føltes som en 3-0 kamp.

Nå går lagene inn i en landslagspause, en pause Kolbotn må bruke godt, for å kunne øke poengfangsten utover høsten.

– Vi må ha konstruktive og positive samtaler i spillergruppa og med trenerne. Det nytter ikke å henge med hode når det er så mange kamper fremover å glede seg til. Det er lett å peke fingre når det går dårlig, men vi er et lag og vi står sammen uansett! 

Nora reiser denne uka med U23-landslaget til England for å spille Nordisk turnering.

– Jeg gleder meg til samling, jeg tror det kan bli bra både for meg og for laget og få muligheten til å nullstille litt i landslagspausen. Vi skal spille mot veldig gode lag i England, og det blir gøy å teste seg mot internasjonal motstand igjen! Forhåpentligvis klarer vi å opprettholde de gode resultatene vi har hatt på u23 i det siste!

Vi ønsker Nora, og resten av våre jenter masse lykke til på samling. Neste kamp for Kolbotn er hjemme mot Røa, 7. september. Sammen med COOP arrangerer vi denne dagen Jentedag på Sofiemyr før kampen, mer informasjon om dette kommer snart!

Kampfakta:
Klepp – Kolbotn 3-0
1-0 Havana Marguerite Solaun, Klepp
2-0 Matilde Alsaker Rogde, Klepp
3-0 Matilde Alsaker Rogde, Klepp

Kolbotns lag:
Aurora Mikalsen, Tonje Pedersen, Sigrid Heien Hansen, Ingrid Rokke Elvebakken, Marit Bratberg Lund (Sara Idris 89′), Kristin Holmen, Nora Eide Lie, Tanja Myrseth, Tone Bettina Pirisi, Eline Hegg, Julie Hoff Klæboe (Anja Helen Rasmussen 79′).

Neste hjemmekamp: