Lykke til Down Under, Noor!

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 11. jan 2021 Skrevet av: Fredrik Bjørnskau

 

Vår midtbaneterrier med nummer 6 på ryggen, Noor Hoelsbrekken Eckhoff, har fått en sjelden sjanse for norske fotballspillere. Hun reiser til Australia for gjøre seg klar for spill for regjerende seriemester i Westfield W – League, Melbourne City Women Football Club. Med det får hun oppleve verden, både fotballmessig og på et personlig plan. Dette er noe Kolbotn Kvinnefotball er stolte av å kunne bidra til!

For det er via klubbens nettverk og samarbeidsrelasjoner at denne overgangen er gjort mulig. Spiller du i Kolbotn, skal du vite at det er en klubb som setter enkeltspillerens utvikling høyt. Det å utvikle seg som spiller, blir egen – og lagets vinning. Når spillerne blir gode nok for å teste seg på et høyere nivå, er vi oppriktig stolte av å kunne være behjelpelige med å finne muligheter for den enkelte, innenfor de samarbeidspartnerne klubben har. Melbourne City er et lag med gode meritter, og det er ingen tvil om at Noor får en profesjonelt tilrettelagt hverdag der nede.

 

Noor sier følgende i en uttalelse:

  • Jeg har hatt et fint år i Kolbotn, hvor jeg har vært omringet av fantastiske medspillere, som også har blitt gode venninner. I tillegg til at jeg har hatt gleden av å samarbeide med et utrolig dyktig trenerapparat i Aleksander, Niklas og Marius.
  • Nå får jeg muligheten til å dra til Australia og spille for Melbourne City, imens det er seriepause her i Norge. Jeg gleder meg veldig og ser på dette som en spennende utfordring som jeg kan vokse på, både som spiller og som menneske. Kolbotn er en klubb som ønsker å videreutvikle sine spillere og gi de muligheten til å kunne ta steget videre. At klubben, i samarbeid med Melbourne, kan tilby spillere som eksempelvis meg en slik mulighet, vitner om at de mener alvor av denne ambisjonen. Jeg er takknemlig for at Kolbotn muliggjøre dette og viser at de er en klubb som satser på sine spillere.

Vi vil følge med og heie på Noor, og ha dialog utover våren. Man skal ikke utelukke at hun drar på seg den hvite trøya med nummer 6 på ryggen til våren eller senere.

Hele klubben ønsker Noor lykke til på reisen og opplevelsen!

 

Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad