Marit Clausen til Kolbotn

Marit Clausen tar turen fra Trondheim og Rosenborg til Kolbotn neste sesong. Foto: Marius Simensen, Bildbyrån

Marit Clausen tar turen fra Rosenborg til Kolbotn neste sesong. Den 24 år gamle Trondheims-jenta har signert en kontrakt ut 2021.

Sist oppdatert: 22. des 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Marit Clausen har vært en del av den nye Rosenborg-historien og var en betydelig bidragsyter til at Trondheims-laget kunne juble for sølv i årets serie. Clausen var lagets toppscorer med sine 9 mål og var kun ett mål bak toppscorertittelen i Toppserien. Nå flytter Trondheims-jenta sørover og skal være med å løfte Kolbotn høyere på tabellen.

Aleksander Olsen er strålende fornøyd med å få Marit Clausen inn i troppen foran neste års sesong.

– Med sin erfaring og målscorer-egenskaper har Marit vist at hun kan score mål fra flere ulike situasjoner og posisjoner. Hun vil gi oss målkraft og være en type leder som også trives veldig godt i høyt presspill, være en spiller som er aktiv i boksen når ballen er på vei. Til tross for sin alder har hun fått masse erfaring og referanser fra en av Norges beste klubber og vil ta med seg den kompetansen inn i gruppa. Hun er ærgjerrig og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å bli bedre.

Marit har i tillegg til kontrakt med Kolbotn takket ja til et jobbtilbud anskaffet fra Kolbotns hovedsponsor og venn Paal Gundersen. Vi i Kolbotn Fotball Kvinner setter utrolig stor pris på sponsorene våre som gjør at videre satsning er mulig. Vi takker spesielt Paal Gundersen og hans BEU denne gangen for hans hjerte og omsorg for Kolbotn IL som klubb og ikke minst hans lidenskap for Toppfotball Kvinner.

Velkommen til Marit, vi gleder oss til å se henne i aksjon på Sofiemyr!

Marti Clausen i aksjon mot Kolbotn på Sofiemyr i høst. Foto: Marius K. Eriksen