Miniturnering i Telenor Arena

Obos Telenor Øhil Cup

Tanja Myrseth drar seg forbi en Røa-spiller under en treningskamp i fjor sommer. Foto: Marius K. Eriksen

I helgen arrangerer Øvrevoll Hosle en miniturnering i Telenor Arena, med kamp fredag og søndag!

Sist oppdatert: 23. jan 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Obos Telenor Øhil Cup spilles mellom Øvrevoll Hosle, Vålerenga, Røa og Kolbotn. Vi møter Røa i den første kampen, og kampstart er kl. 19.30. I den andre kampen møtes Vålerenga – Øvrevoll Hosle, og utfallet i denne kampen, samt utfallet i vår egen kamp mot Røa, avgjør hvem vi møter søndag ettermiddag. De tapende lagene møter hverandre 14.30, mens vinnerne møtes 16.30.

Trener Aleksander Olsen har dette å si om de to kommende treningskampene:

– Vi vil bruke de to kampene både til å sjekke vårt eget ståsted, bli kjent med spillerne våre og begynne å jobbe med en måte å spille fotball på som skal prege det vi skal gjøre i 2020. Vi er fortsatt helt i startfasen og troppen i helhet er fortsatt ikke satt, så det er viktig at de som er her nå griper muligheten til å vise seg frem. 

Det er kun én hviledag mellom kampene, og Olsen kommer derfor til å disponere hele spillertroppen.

– Vi kommer til å bruke hele troppen og balansere belastning. Det er ikke nødvendig å ta noen risiko nå. Først og fremst vil dette gi oss et svar for hvor mye bedre vi skal bli de neste to månedene frem til seriestart. Spillerne er sultne og lærevillige og vi har akkurat startet med å implementere nye tanker. Det vil ta litt tid.

Det vil dessverre ikke være tilgang til tribunene denne helgen, men det vil være mulig å stå på motsatt side av innbytterbenkene. Bruk hovedinngang 12 for å komme inn. Kiosken er derimot åpen, velkommen!

Miniturnering Telenor Arena:
Fredag:
17.30: Vålerenga – Øvrevoll Hosle
19.30: Kolbotn – Røa
Søndag:
14.30: Bronsefinale
16.30: Finale

Få oversikt over resten av treningskampene i oppkjøringen her.

 

Fikk du med deg videoen fra årets første trening? 😀