Nikola Orgill har signert for Kolbotn

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Nikola Orgill har signert for Kolbotn ut 2020-sesongen. Hun spiller for tiden for Canberra United i Australia og slutter seg til troppen når den australske ligaen er ferdig i mars.

Sist oppdatert: 23. jan 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Nikola Orgill har nederlandsk pass, men har vokst opp i Hong Kong og Singapore, før familien deretter flyttet til Australia da hun var 7. Hun er nå 26 år, utdannet jurist og har de siste par årene spilt for Canberra United, der vi også finner norske Elise Thorsnes.

Nikola Orgill har signert en kontrakt ut 2020-sesongen.

Orgill kan bekle samtlige roller i forsvar, samt sentral midtbane og vil bli en meget anvendelig spiller for Kolbotn. Hun har vært en av de mest verdsatte forsvarsspillerne i den australske W-league de siste sesongene og er en ledertype med kapteinserfaring. Med sine 26 år vil hun kunne bidra med erfaring og lederegenskaper i et ellers ungt Kolbotn-lag.

Hovedtrener Aleksander Olsen er meget fornøyd med signeringen:

– I Nikola Orgill får vi inn en etablert toppspiller som vil forsterke vårt lederskap og gi oss erfaring. Nikola er anvendelig og kan bekle flere posisjoner i sentrallinjen. Nikola har vært kaptein i Canberra og vi er veldig fornøyd med denne signeringen og dette vil være en topp spiller i Toppserien. Dette vil være en av flere signeringer den kommende perioden for Kolbotn Toppfotball. Jeg ønsker også å takke våre samarbeidspartnere og bidragsytere for at vi får dette til.

Orgill slutter seg til troppen i mars og vil være klar til å spille for Kolbotn fra seriestart.

Vi gleder oss til å møte vår nye spiller og vi lover at dere skal få bli bedre kjent med henne når den tid kommer!

Spillerinfo:
Navn: Nikola Orgill
Født: 19. mars 1993
Posisjon: Forvar/midtbane