Nye muligheter. På nytt gress.

Før kampen: Kolbotn-Fart

Endelig skal vi komme i gang med årets serie! Foto: Marius K. Eriksen.

Etter en mindre bra gjennomført kamp i Trondheim denne helga, er det deilig å få en ny sjanse til å reise seg umiddelbart. I morgen spilles den utsatte kampen mot Fart, men på grunn av en altfor våt gressmatte på Sofiemyr Stadion er kampen flyttet til KFUM-banen klokken 13.00.

Sist oppdatert: 14. okt 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Det er leit å ikke få gjennomført kampen på eget gress. Vi hadde flere planer i forbindelse med Rosa sløyfe-aksjonen og Kolbotn Pink Out som vi nå ikke får gjennomført slik vi ønsker. Vi kommer likevel til å spille i rosa drakter for å markere og vise vår støtte til denne viktige saken.

Etter den mindre gode gjennomføringen i helgen er trener Knut Slatleim glad for at vi får en ny kamp med en gang:

– Vi er dessverre ikke tilstede fra start i Trondheim og får en i sekken umiddelbart. I perioden midt i kampen er det bedring og vi kommer til noen muligheter, men uansett gjør vi totalt sett en kamp på et nivå vi ikke kan være bekjent. Vi er nødt til å luke bort våre egne feil, det er det vi blir straffet på i denne kampen. 

– Vi får heldigvis sjansen til å revansjere oss raskt. Nå må vi stå sammen og reise oss! Det er kun en ting som skal stå i hodet på oss nå og det er å ta tre poeng i morgen.

Er du i nærheten av Ekeberg er det bare å ta med seg lunsjen og heie jentene frem til 3 etterlengtede poeng 😉