På jakt etter revansje

Julie er i god form og ble matchvinner mot Lyn forrige helg. Foto: Marius K. Eriksen

I forrige oppgjør leverte jentene en god prestasjon og ledet lenge 2-1 over Arna Bjørnar, men 10 forferdelig sluttminutter gjorde at laget fra Bergen kunne reise hjem med alle poengene. Det er derfor en revansjelysten gjeng som nå sitter på bussen over fjellet.

Sist oppdatert: 11. sep 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

– Gruppa er veldig klar for kamp og ønsker å ta revansje for det sure tapet mot Arna Bjørnar på Sofiemyr! Jeg føler at spillemessig så har pilen pekt oppover de siste kampene og vi ønsker å fortsette den trenden. Men det kommer til å ble en jevn og spennende kamp, spår Maja Nordahl.

Treningsuken har vært meget god, og jentene har fått bryne seg på en av verdens beste fotballspillere i Caroline Graham Hansen.

– Treningsuken har vært veldig bra! Utrolig gøy å ha med Caroline. Gir en ekstra boost inn i spillergruppen og masse ekstra energi!

Forrige helg fikk jentene fortjent 3 poeng mot Lyn. Nå håper Aleksander Olsen at laget klarer å ta ytterligere steg på tabellen.

– Vi fikk med oss 3 ekstremt viktige poeng mot Lyn. Det har gitt oss en virkelig god mulighet til å kjempe mot en 6.plass også. Arna Bjørnar anser vi som et av de bedre lagene rundt oss på tabellen og vi vet at de er gode hjemme. Men vi ønsker bestemt å revansjere 3-2 tapet hjemme og ønsker å bygge videre på poengfangsten.

Kampstart lørdag kl. 14.00

Kampen kan du se her.