Rekordjevn serieinnspurt

Foto: Marius K. Eriksen

Kun fire kamper gjenstår av årets Toppserie, og med en rekordjevn tabellsituasjon blir hver eneste av de gjenværende kampene utrolig viktig.

Sist oppdatert: 17. okt 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

I morgen står Klepp på andre halvdel, og kun tre poeng skiller lagene før søndagens oppgjør. Noor Eckhoff spår en tøff og jevn kamp mot laget fra Jæren.

– I likhet med oss er også Klepp presset med tanke på tabellsituasjonen. Det er utrolig jevnt i årets serie og 3 poeng på søndag er viktig for begge lag for å skaffe seg en luke fra bunnen. Sist kamp endte med poengdeling, og jeg tror det også denne gangen blir et jevnt og spennende oppgjør. Jeg har stor tro på at vi kan gå seirende ut av kampen på søndag, men da er vi avhengig av at alle spillerne yter maksimalt og er påskrudd i det fløyta blåser.

Kolbotn ligger for øyeblikket på sikker plass med 11 poeng. Under oss kommer Lyn med 9 og som nevnt er det 3 poeng opp til Klepp, det blir andre ord en superspennende serieinnspurt, hvor tabellen mest sannsynlig kommer til å leve helt til siste kamp. Noor tror det blir viktig å ikke la tabellsituasjonen styre for mye av fokuset.

– Med tanke på tabellsituasjonen blir det avgjørende at vi klarer å samle mest mulig poeng de gjenværende kampene. Likevel tror jeg det er viktig å ikke bruke for mye av fokuset på det, men heller ta en kamp om gangen. Årets toppserie er som nevnt svært jevn, der alle lag kan ta poeng mot hverandre. Vi vet hva vi er kapable til, så det er bare å være offensive i hodet og angripe de siste kampene som en ny mulighet til å ta poeng.

Det er kun noen få billetter igjen til søndagens kamp, og med strålende sol og krisp høstluft ligger alt til rette for en fantastisk fotballsøndag.

– Vi skal ikke legge skjul på at det selvfølgelig er ekstra gøy med publikum tilstede og når det er lyd fra tribunen. Vi gleder oss veldig til kampen, og håper at alle som kommer og ser på gjør det samme!

Kampstart 13.00

Billetter: https://kolbotnfotball.ticketco.events/no/nb/e/kolbotn__klepp

Kampen kan ses på direktesport.no