Sarah Dyrehauge Hansen signerer for Kolbotn

Den danske midtbanespilleren har signert frem til august 2023.

Foto: Granada (CC BY-SA 4.0)

Sist oppdatert: 17. nov 2021 Skrevet av: Bendik Almås

 

Den danske midtbanespilleren med erfaring fra det danske A-landslaget, KoldingQ, Fortuna Hjørring, FC Thy-Thisted Q og sist vår hjemlige konkurrent Rosenborg, har signert en kontrakt med klubben frem til august 2023.

Om hvorfor hun valgte Kolbotn sier Sarah at hun har ambisjoner om å utvikle seg til å bli best mulig og at hun synes Kolbotn har et spennende lag.

– Jeg har valgt at signere for Kolbotn fordi jeg håber på mye mere spilletid i Toppserien og fordi jeg har ambisjoner om at utvikle mig til at bli best mulig. Jeg synes Kolbotn har et spennende lag med veldig gode spillere, som jeg glæder mig til at bli kjent med. Og jeg håber vi sammen kan ta nye steg.

Hovedtrener Aleksander Olsen mener vi får en erfaren og ambisiøs kulturbærer som har flere A-landslagskamper for Danmark, har deltatt i mesterskap, og har ambisjon om flere. Hun passer ypperlig inn i den profilen vi nå bygger stein på stein for å gjenreise en gammel storhet, sier Olsen.

– Det må nå bygges en prestasjonskultur som anerkjenner at et målrettet, systematisk og regelmessig fokus er bærebjelke for all utvikling. Gjennom den utviklingsprosessen vil slagkraften bli så stor at dyktigheten resulterer i en vinnerkultur. Sarah vil bidra til dette. Og det som er spennende er at flere og flere spillere igjen finner Kolbotn interessant og tar klubben på alvor.