Sesongens siste

Før kampen: Kolbotn-Lyn

Foto: Marius K. Eriksen

En lang sesong skal nå sluttes av. Lørdag spiller vi årets siste Toppseriekamp, mot Lyn, på Strømmen stadion.

Sist oppdatert: 15. nov 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Kolbotn har ikke så mye mer å spille for enn å avslutte med en god følelse. Sesongen som startet så oppløftende og bra, har endt med en litt tyngre høst. Men jentene har virkelig løftet seg på slutten av sesongen, og har tatt poeng fra både serievinner LSK, og Sandviken som fortsatt er med i medaljestriden. Sigrid Heien Hansen oppsummerer sesongen slik:

– Det har vært en svært innholdsrik sesong som har bydd på fantastiske oppturer og forferdelige nedturer. Vi gjør en god og sterk vårsesong der vi tar pause i medaljetoppen, og gjør en svak høstsesong som så skummel ut like før innspurten med tanke på kvalik. Men vi har virkelig levert i kampene der nesten alt har stått på spill, det sier alt om hva som bor i gjengen og klubben.

Videre er Sigrid stolt av hvordan laget har reagert, jobbet hardt og kommet tilbake etter nedturene.

– Da vi vant hjemme mot Stabæk 3-2 etter en altfor lang tapsrekke i høst er et av sesongens høydepunkt. Den kampen var den aller viktigste i mitt hode, og vi klarte det sammen til slutt. Generelt denne sesongen har høydepunktene vært måten vi har slått tilbake på som et lag, kjent på følelsen av at sammen kan vi ta poeng mot hvem som helst, senest 2-2 kampen mot LSK for to runder siden.

Sesongen har vært lang, og i morgen spilles altså sesongens siste seriekamp. Laget har ikke så mye å spille for på tabellen, men Sigrid tror gruppa likevel er motivert for å gi en siste innsats.

– Det føles litt rart da sesongen har vært utrolig lang, men motivasjonen er alltid sterk i denne gruppen og vi blir alltid motiverte i oppgjør mot Lyn. Vi ønsker sterkt en god avslutning av flere grunner, men selvsagt litt ekstra med tanke på Knut, som leder sin siste kamp for oss. Vi ønsker å vinne kampen for han som en takk for alt han har gjort for oss.

Tre siste møter

13.04.19, Lyn-Kolbotn, 1-1

22.09.18, Lyn-Kolbotn, 0-1

15.08.18, Kolbotn-Lyn, 1-0

Høydepunkter fra forrige oppgjør: