Siste seriekamp før kvalik

Foto: Marius K. Eriksen

Årets jevneste Toppserie skal komme til en slutt. Tabellsituasjonen har levd helt inn, og selv om ting ble avgjort i bunnen av tabellen forrige serierunde, er det fremdeles spenning i hvem som tar hvilken medalje.

Sist oppdatert: 14. nov 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Det har vært året for jevne kamper, hvor vi altfor sjeldent har klart å bikke oppgjørene vår vei. Vi står med 7 uavgjort, hvor 5 av de er mot topp 4 på tabellen. Det er en god prestasjon, og det har vist at Kolbotn har vært et tøft lag å møte. Men samtidig har vi tatt for få seiere og havnet til slutt på 9. plass på tabellen og må derfor ut i kvalik mot Medkila.

Men først skal vi spille vår siste seriekamp, mot Røa, på Røabanen. Røa på sin side har heller ikke mulighet til å endre tabellsituasjonen med morgendagens kamp, og må ta den tunge veien ned til 1. divisjon. Maja Nordahl tror det blir en jevn kamp, til tross for at ingen av lagene har noe å spille for.

– Det kommer til å bli en veldig tøff kamp. Selv om den ikke betyr noe for tabellsituasjonen så er det viktig for begge lag å avslutte sesongen godt. Og vi ønsker å ta med oss en god opplevelse og selvtillit inn i kvaliken. Vi har jobbet mye med avslutninger og spillet vårt på siste tredjedel og ønsker å se igjen det i kampen mot Røa.

Kampstart 13.00

Kampen streames på direktesport.no