Spennende oppgjør mot Lyn

Da er alt klart for et nytt, spennende oppgjør på Sofiemyr Stadion! Lyn ligger kun to poeng og en plass bak oss på tabellen, så dette er en kamp ingen av lagene ønsker å tape.

Sist oppdatert: 05. sep 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Lyn kunne gå seirende ut av oppgjøret på Kringsjå, så det er en revansjelysten gjeng som tar imot Lyn-laget på Sofiemyr i morgen. Aleksander Olsen mener en seier i morgen vil gi et godt utgangspunkt for resten av høsten.

– Det er klart at en seier i morgen vil gi oss et positivt byks og det vil være mulig å se opp og frem på tabellen. Jeg vil ikke si at det er dommedag i morgen, så uansett hvordan det går vil tabellen fortsette å leve, men vi ser mulighetene som ligger der og de ønsker vi å gripe.

Lyn er en helt annen type motstander enn det vi har møtt i våre siste kamper, men Aleksander ønsker ikke gjøre de store forandringene inn mot kampen.

– Vi fortsetter å fokusere på oss selv. Vi jobber hele tiden med å fremstå slik vi vil, offensive, hardtarbeidende og med intensitet. I morgen må vi være tålmodige. Lyn er gode på å forsvare seg og utnytte motstandernes feil. Vi må derfor være nøye i alt vi gjør og gripe våre muligheter.

Det var mange tøffe dueller i forrige oppgjør mot Lyn. Foto: Lemos Media

Jentene leverte gode prestasjoner mot både LSK og Vålerenga forrige uke og håper nå å få omgjort dette til årets andre seier.

– Ja, vi hadde tre gode prestasjoner sist uke. Det har gitt oss energi og tro på at vi er gode nok til å plukke poeng. Jeg håper så klart det blir 3 i morgen, det fortjener jentene.

 

Kampen er TV-sendt og starter kl. 16.00

Kjøp billetter til kampen her.

Får du ikke kommet på stadion kan se kampen både på NRK og direktesport.no.