Stor laginnsats ga kun ett poeng

Karina Sævik testet skuddfoten mot Lyn. Foto: Henrik Aasbø

Sist oppdatert: 13. apr 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Kolbotn dro til Kringsjå i dag med ett mål i tankene; vi skulle hjem med 3 poeng. Det er ikke alltid kampene blir helt som man har sett for seg, og i dag ble jentene nødt til å ta ut alt i forsøket om å ta hjem seieren.

Kampen starter jevnt, men litt ut i 1.omg føler vi at vi begynner å få et overtak i kampen. De store sjansene uteblir, men følelsen er god. Når omgangen er litt over halvspilt må kaptein Sigrid ut med skade, og inn kommer Julie i en litt uvant posisjon på stopperplass. Kolbotn fortsetter å jobbe, men det er først i det 43.minutt at vi får vår første store sjanse foran mål. Karina mottar ballen nærmest alene innenfor 16-meteren, men tror nok at hun har langt dårligere tid og avslutningen blir for dårlig. Rett før pause er det derimot Lyn som har muligheten til å gå opp i ledelsen, når My feller Lyns spiss innenfor 16-meteren. Straffe-avgjørelsen gir nok ikke de største overskriftene, men det røde kortet til My føles i overkant strengt. At Lyn setter straffen utenfor mål føles kun som en mager trøst etter en urettferdig dommeravgjørelse. Lagene går målløst inn til pause.

Kolbotn spiller dermed hele 2.omgangen med 10 mann. Det er tungt, men jentene løper villig i angrep og spurter i returløpene. Kampen vaier litt frem og tilbake og det er muligheter for begge lag å sette ballen i mål. Det er ikke så altfor mye å si på at kampen ender uavgjort, selv om vi føler at vi har nok sjanser til å avgjøre det i vår favør i dag.

Trener Knut hyller laget for innsatsen etter kampen, og mener at jentene har satt standarden for hvordan man skal jobbe for hverandre. Fortsetter vi sånn vil det løsne til slutt og poengene vil komme.

Nora er stolt over hvordan jentene jobber sammen og gir alt i 90.minutter,

– Det blir en slitekamp, men alle står opp for hverandre. Vi vil utrolig mye, vi løper i angrep og tar returløpene. Det var litt motgang i dag, og kampen kunne bikket begge veier på slutten, men det føles kjipt at vi bare får med oss ett poeng.

Nå skal jentene hjem og lade batteriene med noen dager påskefri, og så møtes de igjen i midten av neste uke for å forberede seg til neste kamp. 2. påskedag kommer nemlig Sandviken på besøk til Sofiemyr og skal få kjempe hardt om poengene. Vi gleder oss allerede!