Tap på returen til Sofiemyr

Foto: Bendik Almås

Sist oppdatert: 29. mai 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Kampene mot Lyn har tradisjon for å være tette og sjansefattige, og dagens oppgjør var intet unntak. Vi starter kampen i høyt press og har mest kontroll de første 15. minuttene, uten at vi klarer å skape noen store sjanser.

Etter 17. minutter spiller Lyn seg ut høyt i banen og Cathinka Tandberg får ballen til høyre i boksen. Hun skyter og Selma Panengstuen redder førsteballen, men må gi en retur som Anna Aahjem raskt setter i mål og Lyn tar ledelsen tidlig på Sofiemyr.

Resten av omgangen bølger frem og tilbake, uten noen nevneverdige sjanser til noen av lagene før Ingrid Kvernvolden kommer gjennom rett før pausen. Tonje Pedersen legger et godt innlegg mot Kvernvolden som header ballen noen få centimetere på feil side av stolpen.

Rett etter pausen kommer vi til en ny mulighet når Kvernvolden kombinerer med Julie Klæboe. Innlegget er presist fra Kvernvolden, men Klæboe kommer noen millisekunder for sent inn og ballen sklir av pannebrasken og går til side for mål.

Lyn tar over mye av spillet etter dette, men kommer ikke til så veldig mange sjanser de heller. De siste ti minuttene jakter vi mål, mens Lyn sparker ballen så langt unna de kan når de får muligheten og kampen ender med tap mot Oslolaget.

Neste kamp er hjemme mot LSK Kvinner på søndag! Billetter finner du her.

Kampfakta

Kolbotn 0 – 1 Lyn

Lagoppstilling: Panengstuen, Lång (63’), Soleng Hansen, Hørte, Døvle, Østerås, Dyrehauge, Pedersen (79’), Hegg, Klæboe, Kvernvolden

Innbyttere: Ervik, Elvebakken (’63), Jørgensen (79’), Green, Rugaas, Wik Alfredsen