Tap til tross for godt defensivt spill

Foto: Bendik Almås

Sist oppdatert: 22. mai 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Vi åpnet første omgang friskt og fikk blant annet et langskudd fra Tonje Pedersen som ble reddet til corner av Aurora Mikalsen i Brann-buret. Etter dette kom Brann til flere gode sjanser, men Selma Panengstuen viste seg tilliten verdt og vartet opp med flere klasseredninger som sørget for at vi holdt nullen frem til det 39. minutt da Rakel Engesvik setter kampens første mål. Et resultat som sto til pause.

Vi er best i åpningsminuttene av andreomgangen også, og en corner fra Fanny Lång finner Sara Hørte som header ballen bak Mikalsen og utligner til 1-1 i det 53. minuttet. Rett etter avsparket får vi en stor sjanse da Ingrid Kvernvolden vender spillet og sender en nydelig pasning til Eline Hegg som dessverre kommer veldig skrått på mål og avslutningen går til side for målet.

Den neste sjansen er det Brann som står for etter en uheldig klarering treffer Nora Eide Lie og ballen spretter til Elisabeth Terland inne i boksen som bryter seg forbi forsvaret og setter ballen i hjørnet bak en sjanseløs Panengstuen.

De neste 30 minuttene bølger kampen frem og tilbake, men ingen av lagene klarer å bryte ned forsvaret til motstanderen og dommeren blåser av kampen på stillingen 1-2 til Brann.

Neste hjemmekamp er mot Lyn den 29. mai og billetter finner du her.

Kampfakta

Kolbotn 1 – 2 Brann

’39 Rakel Engesvik
’53 Sara Hørte, via Fanny Lång
’59 Elisabeth Terland

Gule kort:
Lena Soleng Hansen

Lagoppstilling: Panengstuen, Lång, Soleng Hansen, Hørte, Døvle, Pedersen (’60), Østerås (’69), Dyrehauge, Hegg, Klæboe, Kvernvolden

Innbyttere: Ervik, Elvebakken (’69), Jørgensen, Wik Alfredsen (’60), Green, Rugaas