Til Trondheim for å kjempe om 3 poeng

Etter en litt lengre treningsuke er det endelig kamp igjen. I morgen reiser jentene til Trondheim for å møte nye Rosenborg Kvinner.

Sist oppdatert: 18. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

– Vi gleder oss veldig til å få testet oss mot nok et bra lag. Det blir en tøff kamp og vi er innstilt på at vi må jobbe knallhard for å få med oss poeng hjem, sier kaptein Maja Nordahl.

Trondheims-laget, som gikk fra å være Trondheims-Ørn til å hete Rosenborg foran årets sesong, satser tungt og har hentet flere meritterte spillere. De har fått en god start på sesongen med uavgjort mot regjerende mester LSK og 1-4 seier mot Lyn. Det er dermed en stor utfordring som venter for våre jenter, som jakter årets første 3-poenger.

– RBK har et veldig bra lag og de har prestert godt de første kampene. Vi må passe på at vi jobber godt sammen og ligger kompakt når vi forsvarer oss, samtidig som vi må klare å utnytte de sjansene vi får. 

Vi står med 2 poeng etter de første to kampene. Maja syns starten har vært positiv og at laget har satt en standard for hvordan de ønsker å fremstå. Kun det siste lille mangler for å kunne gå av med en seier.

– Starten har vært bra prestasjonsmessig, men vi skulle helst ha fått en seier blant de to kampene. Men vi tar med oss innsatsen og at vi kjemper det vi har og ikke gir opp. Det er egenskaper som blir viktige for oss denne sesongen.

Troppen:

Nathalie Jørgensen
Guro Møller
Thea Sørbo
Sara Hørte
Eline Hegg
My Haugland Sørsdahl
Kristin Holmen
Tone Bettina Pirisi
Julie Hoff Klæboe
Marit Bratberg Lund
Tanja Myrseth
Johanne Fridlund
Synne Christiansen
Siri Ervik
Margaux Batt Lægreid
Nikola Orgill
Maja Nordahl

Avspark kl. 16.00

Kampen kan du se her.