To bærebjelker ferdig i Kolbotn

Marit B. Lund og Maja Nordahl er ferdig i Kolbotn. Foto: Bildbyrån

Kolbotn Fotball Kvinner takker samtlige spillere og alle som har bidratt rundt laget for den energien og jobben som har blitt nedlagt for vår klubb. Etter endt sesong vil det alltid være bevegelser i et lag, og vi ønsker å takke alle som har vært en del av Kolbotn, og som neste år vil bli å se på andre arenaer.

Sist oppdatert: 23. des 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Vi vil med dette benytte anledningen til å løfte frem to spillere for en veldig lang og tro tjeneste i Kolbotn.

Maja Nordahl: Maja har vært en kontinuitetsbærer i flere perioder i Kolbotn. Hun er en ledertype som kriget seg tilbake med en alvorlig kneskade. Har vært et solid forbilde både på og utenfor banen og klubb. Maja har en fantastisk personlighet og et menneske som klubben er glad i. Kolbotn er utrolig stolt over å ha hatt en slik spiller og menneske med oss i så mange år.

Marit Bratberg Lund: Etablerte seg i Toppserien for Kolbotn. Hun har lagt bak seg mange timer på Sofiemyr og selv for en hedmarking å være vil Marit alltid være en med et stort Kolbotn-hjerte. Marit har utviklet seg til å bli en av ligaens beste venstreføtter og fikk også æren av å bære kapteinsbindet i løpet av 2020. Vi er utrolig stolte over tiden vi fikk med Marit på Sofiemyr og gleder oss til å se henne igjen. Vi ønsker henne lykke til i Sandviken.

Foto: Marius K. Eriksen

Takk til alle for årets innsats!