To nye år for Pirisi og Hørte!

Sara Hørte og Tone Bettina Pirisi fortsetter i Kolbotn. Foto: Marius K. Eriksen

Sara Hørte og Tone Bettina Pirisi har begge signert nye toårs-kontrakter med Kolbotn!

Sist oppdatert: 09. des 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Tone Bettina har spilt i Kolbotn hele sin karriere og i år passerte hun 50 kamper for A-laget.

– Jeg er veldig glad i Kolbotn, både i spillergruppa og i selve klubben. Jeg føler at jeg kan fortsette å utvikle meg her og at klubben har troa på meg.

Til tross for dårlig poengfangst for laget i siste halvdel av sesongen, har Tone Bettina tatt steg og levert en meget god høstsesong. Nå håper hun å fortsette den gode utviklingen.

– Jeg håper å kunne bli en spiller som er med på å avgjøre kamper, og bli en viktig spiller for Kolbotn.

– For laget håper jeg vi klarer å prestere på et jevnere nivå i 2020. Vi har en spillergruppe med masse potensiale, og vi har vist at dersom vi spiller opp mot vårt beste, så kan vi slå de fleste!

Sara kom til Kolbotn før årets sesong etter å ha prestert godt i 1.divisjon for Øvrevoll/Hosle. Sara har vist at hun også tar nivået i Toppserien og har levert en fantastisk debutsesong.

– Det føles godt å ha signert ny kontrakt. Jeg har vært i klubben i ett år nå, og er veldig fornøyd med tiden så langt. Jeg valgte å bli i Kolbotn fordi jeg føler det er riktig klubb for å fortsette min utvikling som fotballspiller. Kolbotn har hjulpet meg med å ta steget fra 1.divisjon til Toppserien, og jeg håper jeg kan ta ytterligere steg her de neste årene.

– Målet for neste år er å fortsette å utvikle meg som fotballspiller. Jeg håper jeg kan få mye spilletid og bidra til at laget får en god sesong.

Vi er veldig glade for at Sara og Tone har valgt Kolbotn de neste to årene!